27 / 04 / 2024

yurtbay seramik 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması

yurtbay seramik 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması

Yurtbay Seramik’in seramik sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak, “tasarımcı” kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular devam ediyor.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Akapartmanı'ndaki 3 gayrimenkul Gizem Seramik'e kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akapartmanı'nındaki 3 bağımsız bölümü Gizem Seramik Frit ve Glazür Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile aylık 36 bin 800 TL kira bedeli ile kira sözleşmesi imzaladı...

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Yılmaz, Semih Sanlı Harputluoğlu ve Sinan Yıldız ortaklığından kuruldu. 

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

yurtbay seramik 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması Haberi

yurtbay seramik 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması

Türkiye ve KKTC’deki üniversiteler genelinde Mimarlık, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri’nde 2014 - 2015 Bahar Yarıyılı itibariyle öğrenim gören önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri arasında süren yarışmaya başvurular 23 Kasım’da sona erecek.  


“Doğa” teması ile düzenlenen yarışma kapsamında yarışmacılardan seramiği doğadan esinlenerek şekillendirmeleri, doğanın sundukları ile insan üretiminin ara kesitinde tasarım yapmaları isteniyor. İlgiyle karşılanan yarışmaya çok sayıda başvuru gelmeye devam ediyor. 


Yurtbay Seramik’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi niteliğindeki yarışmasında toplam 8 tasarımcı veya ekip ödüllendirilecek. Yarışma sonunda birinciye 7.500 TL, ikinciye 5.000 bin TL, üçüncüye ise 3.000 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca beş kişi veya ekip 1.000 TL’lik mansiyon ödülü almaya hak kazanacak. 


Başvuruların www.dogadansanatasentasarla.com internet sitesi üzerinden yapıldığı yarışmada derece elde edenler, para ödülünün yanısıra Yurtbay...