06 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik antalya toplantı

Yurtbay Seramik antalya toplantı

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay Seramik’ten tuğla koleksiyonu!

Desen, doku ve baskı çeşitliliği ile yaşam alanlarında son zamanların gözde duvar kaplaması, seramik. Yurtbay Seramik’in tuğla koleksiyonları ile dekorasyonun bu moda trendine dair yenilikleri keşfedin.

Yurtbay Seramik antalya toplantı Haberi

Yurtbay Seramik antalya toplantı


Yurtbay Seramik “Birlikten Biz Doğar” temalı Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı, yeni ürünler tanıtıldı, 2015’te en yüksek ciroya ulaşan ayrıca yirmi yılını dolduran bayiler ödüllendirildi.


“Birlikten Biz Doğar” konseptiyle gerçekleştirilen toplantıda, Yurtbay bayilerini üç günlük verimli bir program karşıladı. Toplantının açılış konuşmasını Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay yaptı. Toplantıya konuk konuşmacı olarak Pazarlama ve Satış Okulum Kurucusu Sinan Ergin ve CNNTürk Ekonomi Müdürü Emin Çapa katıldı.


Yurtbay Seramik, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının üçüncüsünü 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Bu yıl Yurtbay Seramik’in 20. yılı kutlamaları çerçevesinde Voyage Belek Hotel’de düzenlenen bayi toplantısına yurtiçinden ve yurtdışından...