27 / 04 / 2024

yurtbay seramik doğanı sen tasarla yarışması

yurtbay seramik doğanı sen tasarla yarışması

Yurtbay Seramik’in seramik sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak, “tasarımcı” kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular devam ediyor.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Yurtbay Seramik hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürüyor!

Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Yurtbay Seramik'ten mucize dokunuşlar!

Doğa, seramiğe kendiliğinden oluşan olağanüstü dokularıyla eşi benzeri olmayan mucizeler sunar. Yurtbay Seramik bu mucizelere, doğadan aldığı ilhama bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle karşılık verir. Taşın doğal dokusunu taşıdığı Mojo’daki gibi…

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'ten Antik Wood ve Samba koleksiyonu!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'ten sonbahara yakışan iki seri daha!

Yurtbay Seramik’ten Gusto’dan sonra sonbahara yakışan iki yeni seri daha: Samba ve Antikwood. Her ikisi de natürel ürün grubu içinde ve ahşap dokulu.

Yurtbay Seramik'ten Gusto serisi!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Yaşam alanlarını saracak doğal bir sıcaklık hissi uyandıran seri, renkli ahşap dokusunu seramiğin avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

Çanakkale Seramik Serpentine ile doğanın güzelliğini banyolara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, doğadan ilham alarak hayata geçirdiği ‘Serpentine’ serisiyle, evlerde doğaya dönüş hissi uyandırıyor.

Yurtbay Seramik serilerinde doğallığı ön planda tutuyor!

Doğallığın ön planda olduğu her zevke hitap eden serileri ile Yurtbay Seramik, mekânların tercihi olmaya devam ediyor.Son yılların popüler dokularından olan taş, Santorini Serisi’nde öne çıkıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni Santorini serisi!

Yurtbay Seramik, Santorini’yi yaşam alanlarında modern tarzını konuşturmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Modern taş görünümlü, doğal ve güçlü bir dokusu olan Santorini, zemin ve duvarlara ayrıcalıklı bir hava katıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

yurtbay seramik doğanı sen tasarla yarışması Haberi

yurtbay seramik doğanı sen tasarla yarışması

Türkiye ve KKTC’deki üniversiteler genelinde Mimarlık, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri’nde 2014 - 2015 Bahar Yarıyılı itibariyle öğrenim gören önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri arasında süren yarışmaya başvurular 23 Kasım’da sona erecek.  


“Doğa” teması ile düzenlenen yarışma kapsamında yarışmacılardan seramiği doğadan esinlenerek şekillendirmeleri, doğanın sundukları ile insan üretiminin ara kesitinde tasarım yapmaları isteniyor. İlgiyle karşılanan yarışmaya çok sayıda başvuru gelmeye devam ediyor. 


Yurtbay Seramik’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi niteliğindeki yarışmasında toplam 8 tasarımcı veya ekip ödüllendirilecek. Yarışma sonunda birinciye 7.500 TL, ikinciye 5.000 bin TL, üçüncüye ise 3.000 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca beş kişi veya ekip 1.000 TL’lik mansiyon ödülü almaya hak kazanacak. 


Başvuruların www.dogadansanatasentasarla.com internet sitesi üzerinden yapıldığı yarışmada derece elde edenler, para ödülünün yanısıra Yurtbay...