17 / 07 / 2024

Yurtbay Seramik ihracat raporu 2014

Yurtbay Seramik ihracat raporu 2014

TİM'in her sene geleneksel olarak düzenlediği İlk 1.000 İhracatçı Raporuna göre 2012 yılında listede 551. sırada yer alan Yurtbay Seramik, 2013 yılında 41 basamaklık bir yükselişle 510. oldu. İ

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin sermaye bedeli  ile Engin Eren ve Ümit Ört tarafından kuruldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Çimento ihracatın gizli şampiyonu oldu!

ÇCSİB tarafından hazırlanan “Çimento, Cam ve Seramik Sektörleri İhracatta Yerli Katma Değer” raporu açıklandı. Verilere göre, çimento, cam, seramik ve toprak ürünleri ihracatın gizli şampiyonu oldu.

10 yılda 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı!

Türkiye Seramik Federasyonu tarafından hazırlana rapora göre, 2009-2018 dönemlerini kapsayan 10 yıllık süre zarfında, 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı.

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cargün ve Yusuf Tuna ortaklığıyla kuruldu.

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik ihracat raporu 2014 Haberi

Yurtbay Seramik ihracat raporu 2014
TİM'in her sene geleneksel olarak düzenlediği İlk 1.000 İhracatçı Raporuna göre 2012 yılında listede 551. sırada yer alan Yurtbay Seramik, 2013 yılında 41 basamaklık bir yükselişle 510. oldu. İller ve sektörel bazda yapılan araştırmayla şirketlerin 2013 yılı ihracat performanslarına göre hazırlanan listede, Eskişehirde faaliyet gösteren on firma, ilk bin ihracatçı arasına girerek Eskişehirin gururu oldu. Yurtbay Seramik de Eskişehir firmaları arasındaki yerini aldı. Açıklanan verilere göre geçen yıl 152 milyar dolarlık ihracatın yüzde 59`luk kısmı olan 90 milyar doları ilk bin firma gerçekleştirdi. Yurtbay Seramik, sektöre yenilik ve farklılık getirecek uygulamaları ile Türkiye'de ulaştığı pazar payını ve dünyanın birçok yerindeki ihracat noktasını artırmayı...