04 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik ödül

Yurtbay Seramik ödül

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Yurtbay Seramik hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürüyor!

Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Yurtbay Seramik'ten mucize dokunuşlar!

Doğa, seramiğe kendiliğinden oluşan olağanüstü dokularıyla eşi benzeri olmayan mucizeler sunar. Yurtbay Seramik bu mucizelere, doğadan aldığı ilhama bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle karşılık verir. Taşın doğal dokusunu taşıdığı Mojo’daki gibi…

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Yurtbay Seramik ödül Haberi

Yurtbay Seramik ödül

 Yurtbay Seramik kalitesini tescilleyen belge, Eskişehir’deki üretim tesisinde düzenlenen bir törenle teslim edildi. Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay, TSE Çift Yıldız Belgesi'ni, TSE Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir’in elinden aldı. 

Yurtbay Seramik, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye’de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan “TSE Çift Yıldız” uygulaması çerçevesinde; duvar, yer ve sırlı porselen ürün gruplarının tamamında TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 standardı kapsamındaki başvurusu üzerine ürünlerinin “Çift Yıldız” için belirlenen ek standartları karşıladığı belirlenerek belgesi onaylandı. 

Törende konuşma yapan Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay, “TSE Çift Yıldız’ın, daha önce TSE belgesi almış olan ve standartların üstünde özellikler taşıyan ürünlere verildiğini belirtti. 20 yıl önce ilk üretimlerini “Önce kalite” ilkesiyle başlatmaktan, bugün...