11 / 05 / 2024

Yurtdışında çalışana konut kredisi

Yurtdışında çalışana konut kredisi

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki yurtdışında çalışanlara konut kredisi verilir mi? İşte yurtdışında çalışanlara özel konut kredileri...

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

3,7 milyon çalışana 32 milyar lira ödeme yapıldı!

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında etkin kullanılan kısa çalışma ödeneği ile 3,7 milyon çalışana 2020'de 27 milyar lira, bu yılın ilk iki ayında ise 5 milyar lira ödeme yapıldı.

578 bin çalışana maaş devletten!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma uygulaması kapsamında yeni başvuruların son başvuru tarihinin 31 Aralık’tan 31 Ocak’a kadar uzatıldığını açıkladı ve 83 bin 276 işyerinden 578 bin 86 çalışana müjdeyi verdi.

Müteahhitler yurtdışında iş alanlarını artırmalı!

Müteahhitlerin yurtdışında iş yaptığı alanların daraldığını açıklayan TMB Başkanı Mithat Yenigün, Eximbank’ın sermayesinin arttırılması için çalıştıklarını söyledi.

Türklerin yurtdışında gayrimenkul alımı arttı!

Darbe girişimi sonrası Türklerin yurtdışında gayrimenkul alımına daha fazla yöneldikleri dikkat çekerken, en fazla ilgi gösterdikleri ülkelerin başında ise Amerika yer alıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Kaş İkizce Barajı'nda çalışmalar devam ediyor!

Antalya’nın Kaş ilçesi İkizce Barajı’nda çalışmalar devam ediyor. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş’ın ikizce Barajı’nda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yurtdışında çalışana konut kredisi Haberi

Yurtdışında çalışana konut kredisi

Yurtdışında çalışanlara konut kredisi verilir mi?

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olarak tanımlanıyor. Günümüzde banka ve diğer kredi kuruluşlarından kredi kullanarak, birçok kimse ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürülüyor.


Yurtdışında yaşayan ve orada çalışan Türk vatandaşlarının gayrimenkul hukuku ile ilgili olarak en çok merak ettiği hususlar arasında "Yurt dışında çalışana ev kredisi verilir mi?" yer alıyor.


Mevcut yasal düzenlemelere göre, Türk vatandaşlarının Türkiye’deki mortgage kredisi üzerinden ev alabiliyor.


Bu noktada Türkiye’den ev sahibi olmak isteyenler için özel kredi paketleri hazırlanıyor. Ayrıca standart hazırlanan konut kredisi kampanyaları üzerinden de özel bazı koşullar altında ev sahibi olunabiliniyor.


Özel konut projeleri..

Bankalar, bitmiş konutlara veya yurtdışında yaşayanlar için hazırlanan özel projeler için kredi kullandırıyor. Ayrıca; Mortgage kredisinin yalnızca gerçek kişiler...