12 / 05 / 2024

Yurtdışında çalışanlara mortgage

Yurtdışında çalışanlara mortgage

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki yurtdışında çalışanlara konut kredisi verilir mi? İşte yurtdışında çalışanlara özel konut kredileri...

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

Çalışanlara promosyon kampanyalarında rekabet yoğun! Kişi başı 16.250 TL promosyonu almak için detaylar!

Bankalar tarafından çalışanlara verilecek promosyonlar ile alakalı farklı kurumlardan peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor... O banka tarafından kişi başı 16.250 TL Promosyon Verilecek! İşte detaylar...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Moskova’daki enfeksiyon hastanesinin inşaatında çalışanlara Sovyet tipi afişlerle motivasyon!

Koronavirüs nedeniyle Rusya’nın başkenti Moskova’da inşa edilen enfeksiyon hastalıkları hastanesinin inşaatında çalışan işçileri motive etmek amacıyla, alana Sovyet tipi afişler asıldı. Afişlerde “Bu merkeze ihtiyacımız var!” ifadeleri yer aldı…

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

Gebze-Halkalı banliyö hattında çalışmalar hızlandı!

Halkalı-Sirkeci arasında yapımı devam eden banliyö tren hattında çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında test sürüşleri başladı.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Yurtdışında çalışanlara mortgage Haberi

Yurtdışında çalışanlara mortgage

Yurtdışında çalışanlara konut kredisi verilir mi?

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olarak tanımlanıyor. Günümüzde banka ve diğer kredi kuruluşlarından kredi kullanarak, birçok kimse ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürülüyor.


Yurtdışında yaşayan ve orada çalışan Türk vatandaşlarının gayrimenkul hukuku ile ilgili olarak en çok merak ettiği hususlar arasında "Yurt dışında çalışana ev kredisi verilir mi?" yer alıyor.


Mevcut yasal düzenlemelere göre, Türk vatandaşlarının Türkiye’deki mortgage kredisi üzerinden ev alabiliyor.


Bu noktada Türkiye’den ev sahibi olmak isteyenler için özel kredi paketleri hazırlanıyor. Ayrıca standart hazırlanan konut kredisi kampanyaları üzerinden de özel bazı koşullar altında ev sahibi olunabiliniyor.


Özel konut projeleri..

Bankalar, bitmiş konutlara veya yurtdışında yaşayanlar için hazırlanan özel projeler için kredi kullandırıyor. Ayrıca; Mortgage kredisinin yalnızca gerçek kişiler...