03 / 05 / 2024

YURTKUR irtibat

YURTKUR irtibat

AA muhabirinin Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, Özel yurtlarda kalan çok sayıda üniversite öğrencisi, devlet yurtlarında kalmak için YURTKUR'a başvurdu.

YURTKUR bina kiralayacak!

AA muhabirine yapılan açıklamalara göre Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 65 ilde 500 ile 5 bin kişi arasında değişen kapasitelerde yurtları 15 yıllığına kiralayacaklarını bildirdi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi irtibat numarası 0212 886 13 82 olarak belirlendi. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 112 adet villa yer alıyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış ofisi!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış ofisi irtibat telefonu 444 9 540 olarak belirlendi. Toplamda 345 daire ve 9 dükkandan meydana gelen projede 3+1 konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor.

DKY Ada Kartal Evleri iletişim!

DKY Ada Kartal Evleri iletişim için 444 9 359 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı projenin ön satış sürecinde yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Kaysim İnşaat Otomotiv Enerji Turizm İthalat İhracat Gıda ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Kaysim İnşaat Otomotiv Enerji Turizm İthalat İhracat Gıda ve Hayvancılık Limited Şirketi, Berkan Kaysim tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı, Merkez Mahallesi, Yurtkur Sokak'ta kuruldu.

Babacan Yapı Esenyurt Premium satış ofisi!

Babacan Yapı Esenyurt Premium satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo daireler 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Çekmeköy Terrace Koru satış ofisi!

Çekmeköy Terrace Koru satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002. İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi!

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde ev fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor...

11. Mahalle satış ofisi!

11. Mahalle satış ofisi irtibat numarası 0212 856 02 22 olarak belirtiliyor. 180 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 30 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor.

YURTKUR irtibat Haberi

YURTKUR irtibat

AA muhabirinin Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, son dönemde bazı özel yurtlarda kalan çok sayıda üniversite öğrencisi yaşadığı sorunlar nedeniyle kuruma başvuruyor.  


Yaşadıkları sorunlar nedeniyle kaldıkları yurtlardan ayrılarak YURTKUR'A geçmek isteyen 4 bin 749 öğrenci, bir hafta önce Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından devreye sokulan "444 19 61" numaralı çağrı merkezini arayarak yurt ve bölge müdürlüklerine açıktan başvuruda bulundu. 


Yine Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) üzerinden 243 öğrenci de benzer isteklerde bulunurken, kurumun "0312 551 66 40 - 0312 551 66 41" numaralı telefonlarına yurt, burs ve kredi hizmetlerine ilişkin 4 bin 119 başvuru yapıldı. 


YURTKUR yetkilileri başvuru yoğunluğunun genellikle eğitim öğretim yılı başında yaşandığını belirterek, önceki yıllar bu aylarda böyle bir yoğunlukla karşılaşmadıklarını kaydettiler. 


Kuruma...