04 / 05 / 2024

Yurtyaşam Turizm

Yurtyaşam Turizm

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Ekşioğlu, Kamil Murat Didin, Serdar Erdemli, Mehmetcan Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohamed Amıne Ouechtatı tarafından kuruldu.

Arca Gayrimenkul Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Arca Gayrimenkul Tarım Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Ali Çam tarafından kuruldu.

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Amır Nezhad Mohammad ve Moslem Farzadmanesh ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Clıck Turizm Emlak Danışmanlık Gıda Ve Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Clıck Turizm Emlak Danışmanlık Gıda Ve Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ghafourı tarafından kuruldu.

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amırzadeh tarafından kuruldu.

Yurtyaşam Turizm Haberi

Yurtyaşam Turizm

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Ekşioğlu, Kamil Murat Didin, Serdar Erdemli, Mehmetcan Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin maksat ve konusu başlıca şunlardır: a ) Yurtiçinde ve yurtdışında, yurt, hostel, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezi, huzur evi, ayakta tedavi merkezi, sağlık işletmesi, otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü kısa ve/veya uzun süreli konaklama, turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), akaryakıt istasyonları, açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri yapmak, kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek,...