27 / 04 / 2024

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.



Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’u duyurdu. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre dünyanın en popüler kentlerinden biri olan kültür, sanat ve tarihle çevrili mega kent İstanbul’da konut sahiplerine olağanüstü yaşam tarzı deneyimleri sunacak olan projede yaşam 2024'te başlayacak.

Yine paylaşılan bilgilere göre Four Seasons Private Residences’da, mega kent İstanbul’da konut sahiplerinin kişiselleştirilmiş yüksek hizmet beklentisini  karşılamak üzere Penthouses, Sky Loft, Garden Suites ve Apartment Residences'tan oluşan 82 daire yer alıyor.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024 te başlayacak!

Aktarılan bilgilere göre Four Seasons Dünya İş Geliştirme ve Portföy ve Rezidans Yönetimi Başkanı Bart Carnahan yaptığı açıklamada “Dünya çapında öncelikli pazarlarda rezidans portföyümüzü genişletmeyi sürdürüyoruz. Mega kent İstanbul’daki yeni rezidans projemiz, otel rahatlığı ve konforunda farklı bir yaşam tarzı deneyimi yaratarak, Sultanahmet ve Boğaz’daki ünlü otellerimizin başarısını ve itibarını devam ettirmek amacıyla mükemmel bir fırsat sunuyor. Tay Group ile ortaklığımızın doğal bir devamı şeklinde olan rezidans projesinde yeni sakinlerine mega kent İstanbul’da en iyi yaşam deneyimini sunabilmek için bir defa daha iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ulus, Etiler ve Levent semtlerinin buluşma noktasında yükselen Four Seasons Private Residences İstanbul, kentin en lüks mağazalarına, ünlü lezzet duraklarına ve popüler eğlence seçeneklerine yakın bir konumda yükseliyor.

Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Four Seasons ile mega kent İstanbul'da olağanüstü  lüks deneyimleri sunma konusunda köklü bir geçmişe sahibiz. Senelerdir beraber edinmiş olduğumuz bu güçlü ve başarılı tecrübemiz iş birliğimizi taçlandırarak yeni projelerimize ışık tutuyor.” diye konuştu.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024 te başlayacak!

Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak açıklamasında “Şimdi de  bu muhteşem kentte lüks gayrimenkul, yenilikçi tasarım ve dünyaca ünlü bir marka olan Four Seasons’ın sunacağı kişiselleştirilmiş hizmetlerini deneyimlemek isteyenler için en değerli adresi yaratıyoruz. Çok yakında hayata geçirmiş olduğumuz yeni projemizin kapılarını açarak rezidans sahiplerimizin bu deneyimi yaşamalarından mutluluk duyacağız” dedi.

Four Seasons Private Residences İstanbul, iç mimar Sinan Kafadar’ın imzasıyla her konutta gün ışığını ön plana çıkaran modern ve klasik bir tasarıma sahip olacak. Dört bloktan meydana gelen Four Seasons Private Residences İstanbul, her biri açık konsept lüks  yaşam alanları ve akıllı bina tasarımıyla tamamlanan farklı kat planları da sunuyor.

Projede yer alan üç Penthouse rezidans, yedi metre tavan yüksekliği ve zeminden tavana pencereleri ile kentin panoramik manzarasını sunuyor. Sky Loft rezidans da geniş özel terasları ve yenilikçi cam tavanları ile öne çıkıyor. Yine verilen detaylara göre Garden Suite rezidanslar, tek katlı ya da dubleks konut seçeneği sunarken Garden Suite rezidanslarda her biri kendine özel yeşil alanlara açılan zeminden tavana sürgülü pencerelerden erişilebilen bahçe terasları da bulunuyor.

Mega kent İstanbul’da lüks hizmet alabilecekleri bir yaşam arayan aileler için mükemmel bir seçenek olan rezidanslar, eşsiz tasarımıyla esneklik ve konfor yaratan geniş 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona varan seçeneklerde çeşitlilik gösteriyor.

Söz konusu projede elektrikli araç şarj istasyonları, 24 saat güvenlik, gürültü önleyici teknoloji ve yalıtım, yerden ısıtma ve çevre dostu VRF klima da mevcut.

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Kira tespit davalarında arabuluculuk zorunlu mu? Şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar!

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!


Geri Dön