03 / 05 / 2024

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.



Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi daha başvurular başladı.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahipi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu proje Karaman Merkez Bölükyazı'da yükseliyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Karaman Merkez  TOKİ  projesinde yer alan daireler için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Karaman Merkez Bölükyazı projesinde 40 adet konut yer alıyor. Söz konusu proje kuralı olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Başvuru döneminin bugün resmen başladığı TOKİ Karaman Merkez projesinin kura çekilişi 11 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen detaylara göre söz konusu kura çekişinde 1. öncelik Bölükyazı Köyü nüfusuna kayıtlı, köyde evi olmayanlar için yapılacak. 

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre köyde konutu olmayanların başvuru sayısının konut sayısından az olması durumunda da diğer kategorilerdeki başvuru sahipleri sırasıyla kuraya dahil olacak.

Peki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi kapsamındaki 2+1 dairelerin fiyatları ne kadar? Karaman TOKİ projesindeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri ne kadar? 

Başvuruların başladığı TOKİ Karaman projesinde en düşük konut bedeli 2 milyon 483 bin 175 lira olarak açıklanırken, en yüksek konut bedeli de 2 milyon 544 bin 195 lira olarak açıklandı.

Konutların 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projeden yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Karaman TOKİ projesinde yer alan konutların peşinat bedelleri 645 bin 88 liradan başlayıp, 619 bin 946 liraya kadar çıkarken, taksit bedelleri de 19 bin 373 lira ile 20 bin 159 lira arasında farklılık gösteriyor. 

Ev almak isteyenler dikkat! Sektörde tüm dengeler değişiyor!

Kira tespit davalarında arabuluculuk zorunlu mu? Şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar!

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!


Geri Dön