27 / 04 / 2024

Yürüyüş Parkı projesi tamamlandı

Yürüyüş Parkı projesi tamamlandı

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul’un en yoğun trafiğinin yaşandığı E5 karayolu üzerindeki güzergâhta yapımı tamamlan yürüyüş parkını Bahar Şöleni ile hizmete açtı.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Park Evleri daire satış fiyatları!

Zemin + 14 katlı olarak yükselen Çekmeköy Park projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de hayata geçirildi. Çekmeköy Park Evleri daire satış fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi 1+1'lerde 655 bin 460 TL'den başlıyor. Proje 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Yürüyüş Parkı projesi tamamlandı Haberi

Yürüyüş Parkı projesi tamamlandı

Esenyurt Belediyesi, İstanbul’un araç trafiği açısından en işlek yolu olan E5 güzergâhında yapımını tamamladığı ‘E5 Kenarı Yürüyüş Yolu Parkı’nın açılışını, düzenlediği bahar şenliğinde gerçekleştirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Kaymakamı Ekrem İnci’nin de katıldığı Mevlana Mahallesi’ndeki bahar şöleninde ilk olarak Siren Rock Grubu sahne aldı. Grup, çaldıkları parçalarla seyircilere keyifli anlar yaşattı. Türk Halk Müziği sanatçısı Gizem Kara ise seslendirdiği eserlerle izleyicilerin beğenisini topladı.


“ALANI GÜZEL BİR YÜRÜYÜŞ PARKI HALİNE GETİRDİK”

Bahar şöleninde vatandaşlara hitap eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, E5 karayolu kenarında vatandaşların hizmetine sunulan yürüyüş parkına ilişkin değerlendirmelerde buldu. Kadıoğlu, “Biz parayla yer satın alıp park yapıyoruz, şu ana kadar 300 dönümü geçti. Parayla satın alıp, okul, cami, hastane yapıyoruz. Şunu vurgulamak istiyorum; biz bir yeri...