01 / 05 / 2024

yusuf arslan

yusuf arslan

Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Perviz Bağmanlı, Yusuf Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

THBYA General İstanbul 2023 İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

THBYA General İstanbul 2023 İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talal Hussein S Beyari, Yusuf Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Yuda Arslan vefat etti! Mar Yapı'nın acı günü!

Mar Yapı Şirket Kurucu Ortakları'ndan Yusuf Arslan'ın babası Yuda Arslan vefat etti

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Vedat Arslan: Araplara ev satmam dönemi başlayacak!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, ARAP müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların da yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Gülay Yedekçi Arslan kimdir?

Mimar Gülay Yedekçi Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gülay Yedekçi Arslan kimdir? Gülay Yedekçi Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gülay Yedekçi Arslan...

Kazım Arslan: Yeni Yozgat için çalışmalara başladık!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdi.

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Vedat Arslan: En yavaş kiralama küçük ofislerde yaşanıyor!

Ofis alanı bulmakta zorlanılıyor. Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, en yavaş kiralamanın bu alana hitap eden ofislerde yaşandığını kaydetti.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

yusuf arslan Haberi

yusuf arslan

Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Perviz Bağmanlı, Yusuf Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak kiralamak kiraya vermek işletmek bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Ankara Caddesi, Asrın Sitesi,...