23 / 07 / 2024

Yusuf Karaman

Yusuf Karaman

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Reform Taşımacılık Şehircilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Taşımacılık Şehircilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yusuf Karaman ve Refik Baran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabit İnce ve Yusuf Karaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Karaman imzasıyla kuruldu.

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Karaman'da 450 adet konut yaptıracak!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi 1 Etap 450 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Karaman'da satılık fabrika: 2 milyon 183 bin 224 TL!

Karaman İli Pirireis Mahallesi'nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 183 bin 224 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Yusuf Mayda kimdir?

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda kimdir? Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Mayda, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Yusuf Mayda...

Karaman'da 2 milyon 430 bin TL'ye satılık fabrika!

Karaman İli Merkez'de yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 430 bin TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 20 Haziran 2014 günü yapılacak.

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu.

Karaman'ın yeni itfaiye binasında çalışmalar sürüyor!

Belediyenin bu yıl tamamlanarak hizmete sunmayı planladığı yeni itfaiye binası çalışmaları hakkında bilgi veren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “İtfaiye binası yapım çalışması planladığımız gibi devam etmekte." dedi...

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a hapis cezası!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi...

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Yusuf Karaman Haberi

Yusuf Karaman

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek 2-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule...