28 / 04 / 2024

yusuf kemal karakaş

yusuf kemal karakaş

GAYRİMENKUL piyasasında hareketliliğin yaşandığı alanlardan biri de alışveriş merkezleri (AVM)...Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.

Karakaşlar Grup Türkiye'ye açılıyor!

Türkiye'nin en eski outlet ve AVM kurucusu olan Karakaşlar Grup bir çok yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Karakaş Zemin Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaş Zemin Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Karakaş tarafından kuruldu. 

Karakaşlar Group'un AVM yatırımları hız kesmiyor!

GAYRİMENKUL piyasasında hareketliliğin yaşandığı alanlardan biri de alışveriş merkezleri (AVM)...Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

Nazilli'nin ilk AVM'Sİ Bamboo Nazilli Karakaşlar Group imzası taşıyor!

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..

Ankara Saraçoğlu - Namık Kemal Mahallesi mahkemelik oluyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Devlet Mahallesi olarak bilinen Namık Kemal (Saraçoğlu) Mahallesi'nde tahsislerin kaldırılmasını yargıya taşıyor. Öte yandan Saraçoğlu Mahallesi'ne AVM yapılacağını iddia edildi.

İnşaat Mühendisi Kemal Özkan vefat etti!

İnşaat Mühendisi Kemal Özkan, dün vefat etti. Kemal Özkan' ın cenazesi bugün Kilyos Camii' nde öğle namazına müteakip kılınacak. Özkan'ın cenazesi Kilyos mezarlığında toprağa verilecek...

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara İstanbul YHT'ye biner mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının da önemli tartışma konularından biri olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni (YHT) hakkındaki “Hızlı trene biner misiniz?” sorusuna cevap verdi...

Yusuf Özdemir: Gölbaşı arıtma tesisi suyu yüzde 95 oranında temizleyecek!

Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 'Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre' projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin faaliyete geçtiğinde yüzde 95 oranında arıtma sağlayacağını söyledi.

Ankara Namık Kemal ve Yenişehir'deki bazı lojmanların Maliye Bakanlığı tahsisi kalktı!

Erdoğan Bayraktar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi, ekonomiye kazandırılıyor. Maliye Bakanlığı'nın bazı parsellerde tahsisini kaldıran karar bugün Resm

TSKB'nin eski çalışanlarından Mehmet Kemal Şeyhun vefat etti!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş'nin eski çalışanı Mehmet Kemal Şeyhun vefat etti. Cenaze 28 Temmuz 2014 tarihinde öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırıldı ve defnedildi.

Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa’ da 1840'ta doğan Vatan Şairi 'Vatan Yahut Silistre' nin yazarı Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor...

Yusuf Öztürk: 60 adet yat limanı yapılmalı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu hedefe ulaşmak için de 500 yatlık en az 60 adet yat limanı inşaa edilmesi gerekli" dedi...

yusuf kemal karakaş Haberi

yusuf kemal karakaş

Son dönemde hayata geçen her projede AVM de yerini alıyor. Almaya da devam edecek. İstanbul’a kıyasla başta İzmir olmak üzere Ege’nin bu alanda önü açık. Ağırlıklı ulusal ve global oyuncuların boy gösterdiği AVM pazarında sessiz sedasız büyüyen ve zincir olan Aydın Söke merkezli bir aktör var. Karakaşlar Group... Firma 2003’ten bu yana 6 şehirde 9 AVM’ye ulaşmış durumda. Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.



TUTMAZ DEDİLER AMA

Söke’de çeşitli ticari faaliyetlerle başlayan girişim sürecine daha sonra inşaatın eklendiğini ifade eden Karakaş, “Ege’nin en büyük mıcır-agrega tesisini kurduk. Santrallere betonun hammaddesini veriyorduk. O dönem Söke’de yol üstü mağazalarından birinde yaptığım alışveriş bende yeni çağrışımlara yol açtı. 2003’te AVM sektörüne adım attık. 12...