04 / 05 / 2024

Yusuf Kenan Dinç

Yusuf Kenan Dinç

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kurt tarafından kuruldu.

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kurt tarafından kuruldu.

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kaynak ve Fatma Ferda Atalar ortaklığında kuruldu. 

Erden Timur baba oldu!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile eşi NEF Vakfı Başkanı Emine Timur'un Yusuf Kenan ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu, Yusuf Kenan Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu ve Mehmet Koyuncu Yöneyim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 10 Eylül'de kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. Mehmet Karagöz, Tunçbilek Gökalp ve Yusuf Kenan Uslucan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile Ümraniye'de kuruldu.

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yusuf Kenan Dinç Haberi

Yusuf Kenan Dinç

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak.  b. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunarak ihalelere girmek.  c. Her türlü demir, çelik bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozlan granürleri, boruları, yayları alıp satmak....