12 / 05 / 2024

yusuf kıyak

yusuf kıyak

Desay Yapı Taahhüt Mimarlık Limited Şirketi, 10 Ocak 2013 tarihinde, 198 bin TL sermaye ile, Fatih Türk, Orhan Dedeoğlu ve Yusuf Kıyak ortaklığıyla kuruldu...

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Toyota Corolla'nın Haziran ayı fiyatları şoke etti! 

Corolla, genellikle yakıt verimliliği konusunda iyi bir performans sergiler. Düşük yakıt tüketimi, daha az yakıt maliyeti demektir ve uzun mesafelerde daha fazla tasarruf sağlar. Ayrıca, emisyon değerleri sunan hibrit modelleri de bulunmaktadır. İşte 19 Haziran 2023 fiyat listesi

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kıyak tarafından kuruldu.

Toyota RAV4 Hybrid Haziran ayı fiyatları belli oldu! İşte 18 Haziran 2023 fiyat listesi

Toyota RAV4 Hybrid, düşük yakıt tüketimi sağlayan bir Hybrid güç aktarma sistemiyle donatılmıştır. Bu, geleneksel benzinli motorlara kıyasla daha iyi bir yakıt verimliliği elde etmenizi sağlar. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi

yusuf kıyak Haberi

yusuf kıyak

198 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar, yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sancaktepe Meclis Mahallesi Cemal Gürsel Cadde NO: 38/A  adresinde faaliyete geçirildi. 10 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fatih Türk, Orhan Dedeoğlu ve Yusuf Kıyak ortaklığıyla...