08 / 05 / 2024

Yusuf Murat Parlak kimdir

Yusuf Murat Parlak kimdir

Isparta Keçiborlu'da hayata geçirilecek olan TOKİ projesi için belediye tarafından özel proje hazırlandı.

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

Isparta Keçiborlu 158 konutluk TOKİ projesi geliyor!

Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, 158 konutluk ikinci etap TOKİ için müjdeyi verdi. Parlak, 8 Şubat Çarşamba günü kura çekiminin olacağını söyledi.

TOKİ'den Isparta Keçiborlu'ya 900 konut geliyor!

Keçiborlu'nun AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçelerdeki en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirmek adına TOKİ ile 900 konutluk bir protokol imzalayacak.

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy'de kuruldu.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2. Etap'ta çalışmalar başladı!

Isparta Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde yüzler güldü. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verildiğini açıkladı.

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Aydoğan ve Yusuf Murat Tüzün ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Keçiborlu TOKİ 2. etabın arsa tapu teslimi yapıldı!

Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde sona gelindi. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verileceklerini açıkladı.

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Murat Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Cenk Hayırlıoğlu: 2013 yılı sektör için parlak geçecek!

Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, 2013 yılının sektör için parlak geçeceğini belirtti...

Sevinç İnönü'nün hacizli yalısına Murat Özyeğin talip oldu!

Sevinç İnönü'nün yaşadığı Anadolu Hisarı'ndaki yalıyı Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin satın almak için harekete geçti

Murat Dedeman: 20 milyon dolar turizme yatırım yapacağız!

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman: ''2013 yılında 130 milyon dolar ciro bekliyoruz. 100 milyon dolar madencilik, 20 milyon dolar da turizm sektörüne yatırım yapacağız''

Paraf İnşaat Yapı Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Paraf İnşaat Yapı Hafriyat Makine ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Murat Koç ve Yusuf Çalhan tarafından 4 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Yusuf Murat Parlak kimdir Haberi

Yusuf Murat Parlak kimdir

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak konut projesi için belediye tarafından özel proje hazırlandı. Projede, Isparta evi mimarisi ve modern mahalle kültürünün ön plana çıkarılması amaçlanıyor. Keçiborlu Belediyesi'nin TOKİ'den alınan izinle atıl vaziyetteki 78 bin metrekarelik eski kükürt sahaları üzerinde tasarlanan TOKİ Konutları Projesi, Isparta evleri mimarisiyle modern mahalle kültürünü yansıtacak. Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçe için geliştirilen toplu konut projesinin basit bir TOKİ uygulaması olarak algılanmaması gerektiğini söyledi. Kentsel Dönüşüm Yasası'nı hatırlatan Başkan Parlak, görev süresi içerisinde Keçiborlu'daki 2 bin yapıyı yıkıp, yeniden yapmayı hedeflediğinin altını çizdi.


Eskiden kükürt sahası olarak kullanılan 78 bin metrekarelik alanda geliştirilen TOKİ Toplu Konut Projesi'nin kentsel dönüşümün 1'inci etabı olduğunu belirten Parlak, "Burada rezerv alanı oluşturuyoruz. Amacımız Keçiborlu'yu...