09 / 05 / 2024

Yusuf Önal

Yusuf Önal

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gökdağ, Yusuf Önal, Metin Şen, Recep Cinisli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu.

Trampa Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trampa Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Önemli ve Yusuf Ünal Önemli tarafından kuruldu.

Rva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Önal tarafından kuruldu.

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gökdağ, Yusuf Önal, Metin Şen, Recep Cinisli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Önalım hakkı medeni kanun!

Bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı olan önalım hakkı hangi kanun kapsamında açıklanıyor? İşte Önalım hakkı medeni kanun esasları...

Önalım hakkı nasıl kullanılır?

Önalım hakkı (şufa hakkı), bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. Peki, önalım hakkı nasıl bir haktır? Önalım hakkı nasıl kullanılır?

Önalım hakkı dava dilekçe örneği!

Önalım hakkı diğer ifade ile şufa hakkı, bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. İşte önalım hakkı dava dilekçe örneği bu haberde...

Sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı!

Ön alım hakkı, yasadan doğan önalım hakkı ve sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı olmak üzere ikiye ayrılıyor. Peki, sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkı nedir? Sözleşmeden kaynaklanan önalım hakkında süre ne kadardır?

Yusuf Öztürk: İzmir mega yat imalatı için merkez olabilir!

Mega Yat imalatının, bulunduğu bölgeye milyonlarca euro gelir sağladığını dile getiren Yusuf Öztürk, "İzmir yatırım ve teşviklerle Mega Yat imalatının merkezi olabilir. İzmir'e yapılan yatırımın her zaman geri dönüşü olmuştur" dedi.

Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı!

Ülkemizin renk otoritesi Filli Boya, “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” adlı yeni bir koleksiyon hazırladı. Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı.

Yusuf Öztürk: Atık alım tesislerine ihtiyaç var!

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bütün gemilerin atıklarının etkin olarak takibini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Mavi Kart sisteminin, en kısa sürede tüm bölgelerde uygulanması gerektiğini söyledi.

Yusuf Öztürk, Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı önerisine destek verdiğini açıkladı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı

Erguvan Ö. Ünal kimdir?

Mimar Erguvan Ö. Ünal kimdir? Mimar Erguvan Ö. Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Erguvan Ö. Ünal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Erguvan Ö. Ünal...

Yusuf Önal Haberi

Yusuf Önal

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gökdağ, Yusuf Önal, Metin Şen, Recep Cinisli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak, yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 2-Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...