18 / 05 / 2024

yusuf özdemir kendi duvarını yıktırdı

yusuf özdemir kendi duvarını yıktırdı

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Özdemir, yol genişletme çalışmalarına kendi evinin bahçe duvannı yıktırarak başladı. Özdemir, yaptığı açıklamada, alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol genişletme ve asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti..

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir ve Hatice Şahin ortaklığında kuruldu.

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Gölbaşı'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi ile göl etrafının çehresinin değiştiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

yusuf özdemir kendi duvarını yıktırdı Haberi

yusuf özdemir kendi duvarını yıktırdı

Gölbaşı'nın AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yol genişletme çalışmaları kapsamında kendi evinin bahçe duvarını yıktırdı. 


Özdemir, yaptığı açıklamada, alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol genişletme ve asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti. Yolların çift yönlü araç trafiğine uygun olmasını hedeflediklerini ifade eden Özdemir. cadde ve sokakları da imara uygun hale getirdiklerini vurguladı. 


Bu kapsamda evinin bulunduğu Mevlana Caddesi'nde de çalışma yaptıklarını hatırlatan Özdemir. "Caddenin trafik yoğunluğuna cevap veremeyeceğini düşündüğümüz için ilk başta kendi evimin bahçe duvarını yıkarak çalışmalara başladık" diye konuştu. 


Yeni...