29 / 04 / 2024

Yusuf Portakal

Yusuf Portakal

Ronsam İnşaat ve Temizlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Sedat Şamlıoğlu, Yusuf Portakal tarafından, 5 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde Dumankaya Cadde'de kuruldu

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne sürdü.

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirmesi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirme çalışmaları yapacak.

İbrahim Yusuf Paşalar Cami restore ediliyor!

Malatya İbrahimpaşa Mahallesinde yer alan İbrahim Yusuf Paşalar Camisi restore edilecek.  Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser restorasyon hakkında açıklamalar yaptı. 

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan tarihi İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor. Konak, aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Yusuf Portakal Haberi

Yusuf Portakal

Ronsam İnşaat ve Temizlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Sedat Şamlıoğlu, Yusuf Portakal tarafından, 5 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. 


Ronsam İnşaat ve Temizlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü resmi ve özel bina okul yol köprü ve benzeri yapıların inşaat taahhüt montaj proje ve mühendislik hizmetlerini gerçekleştirmek ve 27.9.2012 tarihinde tescil edilen ana sözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Ronsam İnşaat ve Temizlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, , No:12D/Blok...