27 / 04 / 2024

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne sürdü.



Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını iddia etti. 

Hürriyet Gazetesi'nden Ceylan Sever'in haberine göre, Sarıyer’de aldığı villanın tadilatlarının yapılması için mimarlık şirketi sahibi Süleyman Güdül ile anlaşan Güney, evini tadilat yaptırdı. Tadilat için 19 bin lira göndermesi gereken Güney'in 7 bin 500 liralık ödeme yaptığı belli oldu. Güney ile Güdül arasında tartışma başladı. Güney'in iddiasına göre, firma sahibi “Bir kere uyarırım seni, ikinci şansın olmaz, çok fena yaparım” diyerek kendisini tehdit etti. Güney, şirket sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Güdül ise “Hayatım tehlike altında. Başıma bir iş gelirse baş şüpheli Yusuf Güney’dir” diyerek şarkıcının cezalandırılmasını istedi.

Suç duyurusunun ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Yusuf Güney’i ifade vermeye çağırdı. Gerekli tamiratlar yapılmadığı halde kendisinden para istenmesi üzerine mesaj yazdığını söyleyen Güney, “Şahsa borcum yoktur. Beni çileden çıkarması üzerine mesajları gönderdim” açıklamasında bulundu.


Geri Dön