27 / 04 / 2024

Yusuf Güney 17 Aralık'ta ArenaParka geliyor!

Yusuf Güney 17 Aralık'ta ArenaParka geliyor!

Türk pop müziğinin genç sesi Yusuf Güney, 17 Aralık Cumartesi saat 15.00da ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde konser veriyor. Sanatçı konser sonrasında hayranlarının sorularını cevaplayıp imza dağıtacak



Aşk-ı Virane, Heder Oldum Aşkına, Unut Onu Kalbim gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren Türk pop müziğinin güçlü sesi Yusuf Güney, 17 Aralık Cumartesi saat 15.00da ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluşuyor. ArenaParkta mini bir konser verecek olan sanatçı, sonrasında da hayranlarının sorularını cevaplayıp kartpostal ve  albümünü imzalayacak. Tüm Türkiyenin bundan dört yıl önce, Rafet El Romanla düet yaptığı, Aşk-ı Virane şarkısıyla tanıdığı Yusuf Güneyin ArenaPark buluşmasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Küçükçekmecenin yaşam merkezi

Küçükçekmece Atakentte bulunan ArenaPark, açılmasının üzerinde kısa bir süre geçmesine rağmen bulunduğu bölgenin alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olmayı başardı. Ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağazanın bulunduğu ArenaPark, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin yer aldığı restoranlarıyla da fark yaratıyor. ArenaParkı hafta içi günde 20-25 bin, haftasonuysa 35 bin kişi ziyaret ediyor. 

 


Geri Dön