04 / 05 / 2024

Yusuf Tan

Yusuf Tan

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Halis Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Eyüp Tan ve Yusuf Tan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

3600 ek gösterge için flaş talep: Sil baştan düzenlenmeli

Büro Memurları Sendikası (BÜRO Memur-Sen) Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 3600 ek gösterge sisteminin yeniden gözden geçirilerek düzenlenmesi gerektiğini belirterek sil baştan yapılması gerektiğini söyledi.

Defne Samyeli'nin ev sahibine açtığı davada tanıklar dinlendi!

Güzel sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'a açtığı 50 bin liralık manevi tazminat davasında, kardeşi Sühan Samyeli tanık olarak dinlendi. Sühan Samyeli, ev sahibini suçladı.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

TYT Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TYT Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yusuf Tan tarafından kuruldu.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

Isparta'nın imarı sil baştan değişecek!

Isparta Belediyesi 2017 yılı içerisinde önemli projelere imza atacak. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, imarı sil baştan değiştireceklerini ifade etti. Günaydın, bölgeye devasa fuar alanının inşa edileceğini söyledi.

Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi betonla restore edildi!

18. yüzyıl mimarisi Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi, beton sıva ile ‘restore edildi’. Kiremit rengine boyanan 250 yıllık tarihi yapı, tanınmaz hale geldi. Üstelik, Vakıflar Genel Müdürlüğü, tarihi yapıdaki çalışmayı Hürriyet’in sorusu üzerine öğrendi.

Uludağ Üniversitesi'ne yapılacak yeni bina kamuoyuna tanıtıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akınatürk ve Mimar Murat Tabanlıoğlu, yeni binanın projesini kamuoyuna tanıttı.

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Halis Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Eyüp Tan ve Yusuf Tan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Çarşamba'yı tüm dünya tanıyacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba'nın kurulacak kent müzesi Türkiye'ye, hayata geçecek golf sahası ve Yeşilırmak nehir gezinti tekneleri projeleri ise dünyaya tanıtılacağını söyledi.

Menta İnşaat'tan Esttanbul'da 247 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Menta İnşaat'tan Esttanbul'da alanları 153 metrekare 3+1"ler ise 247 bin TL ila 251 bin TL"ye satılıyor. Yüzde 30 peşinatla 120 aya yüzde 0.75 faizle kredi kullanılabiliyor...

Yusuf Tan Haberi

Yusuf Tan

Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Halis Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Eyüp Tan ve Yusuf Tan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.


Halis Tan İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1 Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, eğlence sitesi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş merkezi, fabrika, sinema, tiyatro, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yat limanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajları inşa etmek veya yapı taahhüdünde bulunmak, bu taahhütleri gerek tek başına ve gerekse ortaklık olarak üstlenerek yürütmek ve sonuçlandırmak. Yerli ve yabancı gerçek ve...