30 / 04 / 2024

3600 ek gösterge için flaş talep: Sil baştan düzenlenmeli

3600 ek gösterge için flaş talep: Sil baştan düzenlenmeli

Büro Memurları Sendikası (BÜRO Memur-Sen) Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 3600 ek gösterge sisteminin yeniden gözden geçirilerek düzenlenmesi gerektiğini belirterek sil baştan yapılması gerektiğini söyledi.



Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, sendikanın Edirne Şubesi'nce gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda yer aldı. Yazgan, promosyonlarla elde edilen kazanımlara dikkat çektiği konuşmasında özellikle 3600 ek gösterge sisteminin sil baştan yeniden düzenlenmesi gerektiğini ifade etti. Yaptıkları eylemler ve basın açıklamalarıyla 3600'ün kapsamını genişlettiklerini belirten Yazgan, 4 yıllık fakülte mezunu kamu çalışanlarının tamamının da 3600'den yararlanması gerektiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön