10 / 05 / 2024

yusuf turhan kocaköy yatırımları

yusuf turhan kocaköy yatırımları

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

TOKİ Diyarbakır Kocaköy’de ucuz konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kocaköy projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kocaköy projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kocaköy TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kocaköy 2022 ucuz konut projesi...

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Esen ve Yusuf Anıl Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Nusret Turhan, Panora GYO İcracı Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Defne Samyeli'ne büyük şok! Evinden çıkarılacak!

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıl boyunca kira borcunu ödemediğini iddia ederek haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ye açtığı tahliye ve alacak davasını kazandı. Mahkeme tarafından Samyeli’nin 2 yıldır oturduğu evi tahliye etmesine karar verdi.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

yusuf turhan kocaköy yatırımları Haberi

yusuf turhan kocaköy yatırımları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığınca 31 Ocak 2017 tarihinde Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan, ilçede kaynakların doğrudan halka hizmet olarak sunulması için önemli projeleri hayata geçirdi.

Temizlikten ulaşıma, alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uygulanan projelerle büyük bir dönüşümün yaşandığı Kocaköy, 2 senede adeta köy görünümünden ilçe görünümüne kavuştu.

Yıllarca rutin belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum kalan Kocaköy'de, kanalizasyon, yol, su, temizlik hizmetleri ve sosyal belediyecilik anlayışıyla devletin imkanlarını vatandaşa aktaran Turhan, yaklaşık 50 milyon TL'lik projenin hayata geçirilmesini sağladı.

Turhan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, göreve ilk geldiklerinde hiçbir anlamda yönetilemeyen bir belediye ile karşılaştıklarını, bütçesinin kötü kullanıldığı bir belediyeyi devraldıklarını belirttti.

Öncelikle ilçenin en önemli sorunlarını tespit ederek, bu sorunların çözümü...