15 / 05 / 2024

Yusuf Yüce

Yusuf Yüce

DNG Uzay Kafes Sistemleri İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Tuzla'da, Yusuf Yüce Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya eğitim külliyesinde son durum ne? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde 2. kat tabliyeleri tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Dumanlı Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlı Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Yusuf Yüce Haberi

Yusuf Yüce

DNG Uzay Kafes Sistemleri İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Yusuf Yüce Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


DNG Uzay Kafes Sistemleri İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Yurt içinde yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak ve inşaatlar yapmak, her türlü inşaat plan,proje tanzimi, statik,mimarı proje tanzimi,statik,mimarı proje tanzimi,kesin hesap ve müşavirlik hizmetlerini geliştirmek ve yürütmek,yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapımı,hastane ve sağlık ocakları inşaatları ve taahhüdü,plan ve proje tanzimi ,mühendislik hizmetleri ve müşavirliğin gerçekleştirilmesi ve üstenilmesi 2-Yurtiçi ve yurt dışında çelik, betonarme, kargir ahşap, demir ve çelikten inşaat aksamı, prefabrik yapı projelendirmesi,uzay sistem çelik çatı imalatı ve montajı ile işgal etmek 3-Her türlü yapı, prefabrik...