23 / 07 / 2024

Yuvacık Tesisleri nerede

Yuvacık Tesisleri nerede

Yuvacık Barajı yakınındaki kaçak tesislerle ilgili İSU’dan gelen açıklama şaşırttı. İSU, iddiaları doğruladı ancak tesislerin neden yıkılmadığını açıklayamadı..

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Beko bulaşık makineleri ne kadar? En ucuz Beko bulaşık makinesi nerede? İşte, 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Beko’da ayın ürünü, Beko BM 5045 Bulaşık makinesi oldu. Herkes tarafından çok sevilen bulaşık makinesi, şimdi en uygun fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor. Sizde en ucuz Beko çamaşır makinesi nerede diye arıyorsanız, işte Beko 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede?

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı ve projeye ilişkin ayrıntılar...

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Tahincioğlu imzasıyla ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, panoramik Adalar manzarasına sahip dairelerde yaşama imkanı sunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı nerede? İşte Nidapark Küçükyalı lokasyonu...

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği!

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yuvacık Tesisleri nerede Haberi

Yuvacık Tesisleri nerede

Yuvacık Barajı’nın ana su kaynağı olan derenin üzerinde kurulu kaçak tesislerle ilgili İSU’dan şok bir savunma geldi. İSU İsale Hatları ve Havza Koruma Şube Müdürü Sabri Özdemir, dere kenarındaki Karaaslan, Gazi’nin Yeri ve Şelale adlı tesislerin kaçak olduğunu kabul etti. Özdemir, bölgenin baraj havzası ilan edilmesinden sonra kaçak olarak kurulan bu tesislerin neden yıkılmadığı şeklindeki sorumuza yanıt vermekte güçlük çekti.

TESİSLER KAÇAK

Şube müdürü Özdemir, İSU Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, tesislerin kaçak olduğu yönündeki kararda imzasının olduğunu kaydetti. Özdemir, 2 yıl önce göreve başladığını belirterek, o dönemde de yıkım kararının bulunduğunu ifade etti. Bir vatandaşın yıkım konusunda sürekli kendilerine yazı yazdığını belirten Sabri Özdemir, “Mevzuatı gayet iyi öğrenmiş” dedi.

YAZMAKTAN BIKTIK

İSU Su Havzaları Koruma Yönetmeliği’nin 6. maddesi...