20 / 05 / 2024

Yüzbaşı Kent projesi

Yüzbaşı Kent projesi

Birçok projeye imza atan, tasarım ve çizgilerini mesleğe yansıtan Yüzbaşı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yüzbaşı, kentsel dönüşüm ile ilgili; çalışmaları, olması gerekenleri ve şehrin çehresi hakkında bilgiler verdi.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Alibeyköy 5. Levent projesi fiyat!

Alibeyköy 5. Levent projesi 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Eyüp Alibeyköy'de yükseliyor. İşte Alibeyköy 5. Levent projesi fiyatları 687 bin TL'den başlıyor.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı kıyılarının yeniden tasarlanacağı İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi”nde sıra Bayraklı'ya geldi.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Yüzbaşı Kent projesi Haberi

Yüzbaşı Kent projesi

Halkın her kesimine hitap eden projelerinin olduğunu belirten Yüzbaşı, 'Yüzbaşı Kent' diye bir projelerinin olduğunu ve bu projeyle adından daha sık söz ettireceğini kaydetti.


Kentsel dönüşümün ne için yapıldığını ve ne ifade ettiğini anlatan Yüzbaşı, "Şehirdeki gelişmelerden kaynaklı bazı değişikliklere gidilmesi gereken zorunluluklardır."


Manşet...