02 / 05 / 2024

Yüzde 15 ev satışlarını arttırır

Yüzde 15 ev satışlarını arttırır

Hükümetin konut hesabı açan vatandaşa yüzde 15 katkı sağlanacağı açıklamasını değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, "Bu destek hem ev satışlarını artıracak hem de piyasaya olumlu katkı sağlayacak" dedi

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?

Bellona’dan yüzde 15’e varan indirim! Bellona 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evini yenilemek isteyenler, yeni ev kuranlar uygun fiyatlı mobilya arıyorsanız Bellona’nın yüzde 15’e varan indirimli koltuk takımları, televizyon sehpaları, yatak odası takımları şu an satışta. Birçok farklı model ve üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor..

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

NLogo İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar İnşaat sınırlı sayıdaki daireler için kampanya başlattı. Nlogo'dan 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Babacan Premium Esenyurt'ta yüzde 15 indirim!

Babacan Premium Esenyurt'ta lansmana özel yüzde 15 indirimli fiyatlarla ev sahibi olunuyor. Babacan Premium projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor...

Sur Yapı'dan yüzde 15 indirimli konut desteği!

Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde peşinat tutarına yüzde 15 indirim ve 60 ay vade farksız, sabit taksitlerle ödeme imkânı sunuluyor.

Ev almak için açılan hesaba yüzde 15 devlet desteği!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim beyannamesini bugün açıklıyor. Davutoğlu: "Ev almak için hesap açan her vatandaşımıza devlet yüzde 15 katkı sağlayacak." dedi.

Sur Yapı'dan 2 projeye özel peşinatta yüzde 15 indirim desteği!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Sur Yapı yüzde 15 konut desteği sağlıyor!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor.

Sur Yapı’dan peşinata yüzde 15 indirim!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere indirim desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projeleri için ödediği peşinat tutarına Sur Yapı’dan yüzde 15 indirim desteği alıyor.

Tamer Özyurt: Yüzde 15 devlet katkısıyla ev sahibi olmak kolaylaşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Konut almak isteyene yüzde 15 devlet katkısı” açıklamasının hem ev almayı kolaylaştıracağını hem de tasarruf etmeyi sağlayacağını ifade etti...

Yüzde 15 ev satışlarını arttırır Haberi

Yüzde 15 ev satışlarını arttırır

Hükümetin konut hesabı açan vatandaşa yüzde 15 katkı sağlanacağı açıklamasını değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, "Bu destek hem ev satışlarını artıracak hem de piyasaya olumlu katkı sağlayacak" dedi .Akbıyık, devletin ev alacaklara yüzde 15'lik desteğinin piyasaya da olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Devlet katkısının dar ve orta gelirli insanlar için fırsat olduğunu dile getiren Akbıyık, "Ev satışı zaman içinde artacak. Bu da konutla ilgili bütün sektörleri olumlu etkileyecek. Konut kredisi kullanımı artacak. Bu çalışmayla inşaat sektörü de büyük bir ivme kazanacak. Müteahhitlerin önü açılacak. Kepez'de bu rüzgârdan nasibini alacak" dedi. Devlet katkısının konut alıcısında farkındalık yaratacağını ifade eden Akbıyık, "İnsanlar şimdi bu desteği konuşup, tartışacak ve ev alma kararını hızlandıracak" diye konuştu. 



Antalya Akdeniz...