27 / 04 / 2024

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?



Ala Saklıbahçe projesi, İlk Yapı Group imzasıyla, İstanbul Çamlıca'da yükseliyor. Proje, Çamlıca Tepesinde bulunan eşsiz konumuyla dikkatleri çekiyor. 

Ala Saklıbahçe iki blok şeklinde ve toplam 10 konut olarak hayata geçiriliyor. Bloklarda 5 konut yer alıyor. Projede lansman süreci başladı. 

İstanbul’un en çok oksijen üreten semtinde yükselen projenin arsa alanı 4 bin 4 metrekare, inşaat alanı da  3 bin 977,93 metrekare şeklinde belirlendi. 

Ala Saklıbahçe de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Butik bir proje olmasıyla yatırımcıların dikkatini çeken Ala Saklıbahçe projesinde yer alan konutların tümü 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 284 metrekare ile 406 metrekare arasında değişiyor. 

Ala Saklıbahçe projesinde 2 dairenin satışı yapıldı. Projede konut teslimlerinin 18 ay sonra, Şubat 2025 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Projedeki bahçe katı dairelerde özel havuz ve bahçe, üst kat dairelerde ise ortak havuz ve her daireye ait kış bahçesi bulunuyor. 

Her daireye özel 1 odadan oluşan müştemilat ile yardımcılar, bakıcılar için konaklama imkanı da sunulan Ala Saklıbahçe projesinde, konut sahiplerine Çamlıca Korusu’nda bir yürüyüşle başlayabilecekleri, sosyal alanların keyfini çıkarabilecekleri ve Kış Bahçeleri’nde hobilerine vakit ayırabilecekleri muhteşem bir yaşam vadediliyor. 

Ala Saklıbahçe de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesi, Çamlıca Camii'ye, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, FSM Köprüsü'ne yakın mesafede yükseliyor.

ALA SAKLIBAHÇE AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Ala Saklıbahçe projesinde yer alan konutların fiyatları 24 milyon 250 bin TL ile 34 milyon 875 bin TL arasında değişiyor. 

Projede, ödemeler sadece peşin yapılabiliyor. Lansmana özel yüzde 15 indirimle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Web: https://www.alasaklibahce.com/

Tel: 0 216 2232 35 32

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Antalya Beyond All satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!


Geri Dön