27 / 04 / 2024

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 



Yüksekdağ Çamlıca projesi, Yüksekdağ Grup imzasıyla İstanbul'un en değerli semtleri arasında olan Çamlıca'da yükseliyor. Projede konut satışları devam ediyor. 

Manzarasıyla ve mimari özellikleriyle ön plana çıkan Yüksekdağ Çamlıca projesi 11 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda hayata geçiriliyor. Projede, deprem yönetmeliğine uygun yatay mimari ve günün her saati görev başında olan özel güvenlik birimleriyle konfor dolu bir yaşam vadediliyor. 

Yüksekdağ Çamlıca projesinde toplam 36 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 4.5+1 ve 6.5+1 olarak tasarlandı. 

Yüksekdağ Çamlıca da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca'da yer alan 4.5+1 konutlar 278 metrekare büyüklüğe sahip. 6.5+1 konutların büyüklükleri ise 408 metrekare ile 418 metrekare arasında değişiyor. 

Konut teslimlerinin Eylül ayında başlaması planlanan projede, "sınırlı sayıda seçkin yaşam" konsepti sunuluyor. Bahçe dubleks ve muhteşem boğaz manzaralı teraslarıyla çatı dubleks dairelerin bulunduğu projede, 3 bin metrekarelik sosyal alan yer alıyor. 

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yer alan sosyal tesiste, yüzme ve süs havuzlarından açık spor alanlarına, fitness merkezi ve özel çocuk alanlarından yürüyüş ve bisiklet parkurlarına kadar pek çok farklı sosyal donatı ve lounge alanları bulunuyor.

Proje, çevre yoluna 2 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 4 kilometre, Üsküdar iskelesine, Emaar AVM'ye, Akasya AVM'ye, Capitol AVM'ye, Altunizade'ye, Çamlıca Tepesi'ne 5 kilometre mesafede konumlanıyor. Avrasya Tüneline 6, Kadıköy'e 7 kilometre uzaklıkta yükselen proje merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. 

Yüksekdağ Çamlıca da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

YÜKSEKDAĞ ÇAMLICA AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yer alan konutların fiyatları 60 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede yüzde 50'si peşin 6 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: https://www.yuksekdagcamlica.com/

Tel: 0 850 480 95 44 

Antalya Beyond All satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!


Geri Dön