04 / 05 / 2024

Z Satış Danışmanlığı iletişim

Z Satış Danışmanlığı iletişim

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı iletişim Haberi

Z Satış Danışmanlığı iletişim

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlemlere aracılık etmek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Ticari işletmelerin...