02 / 05 / 2024

Zafer Çağlayan teşvik belgesi

Zafer Çağlayan teşvik belgesi

Ekonomi Bakanı Çağlayan, yeni teşvik sisteminin yürürlüğe girdiği 20 Haziran 2012 tarihinden bu yılın Ekim ayı sonuna kadar olan dönemde, 101,9 milyar lira tutarında 6 bin 486 yatırım teşvik belgesi düzenlediklerini bildirdi...

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüme teşvik açıklaması! Kentsel dönüşüm için krediler uygun verilecek!

Uygun kredilerle kentsel dönüşüme teşvik edileceği konusunda açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, deprem bölgesinde izlenecek adımlardan bahsetti.

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Sağlık çalışanları dikkat! Bakandan sağlık çalışanlarına teşvik miktarı açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milyonlarca sağlık çalışanın beklediği teşvik miktarına dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Ağutos ayında 911 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos 2020'de 911 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Ağustos'ta 400 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ağustos ayında 400 yatırım teşvik belgesi verildi.

Ağustos'ta 330 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ağustos ayında 330 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 10 milyar 706 milyon 840 bin 386 lira olarak belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

İstanbul'da mega projeler yapılıyor. Bunlar önemli ancak mega projeler kadar önemli olan bir proje daha var. O da İstanbul Uluslararası Finans Merkezi. Peki, İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Doğu ve Güneydoğu Teşvik Paketi Karadeniz'de de uygulansın!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, hükümetin doğu ve güneydoğu illeri için açıkladığı teşvik programını Karadeniz için de uygulanmasını istedi. Bektaşoğlu, bölgede işsizlik, yoksulluk, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık, tarım gibi pek çok alanda kamu hizmetinin eksik dedi.

Doğu ve Güneydoğu'ya teşvik paketi olumlu karşılandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu’ya yönelik olarak açıkladığı teşvik paketi, bölgedeki iş ve ekonomi çevreleri tarafından çok olumlu karşılandı.

Naci Ağbal: Türkiye'ye yepyeni teşvik modeli kazandırdık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Türkiye'ye yep yeni teşvik modeli kazandırdık " dedi.

Doğu ve Güneydoğu teşvik paketi açıklandı!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu’da 23 ilde yatırımları artıracak, vatandaşı rahatlatacak teşvik paketini açıkladı. Toplam 140 milyar liralık pakette konut da var, stadyum da fabrika yatırımı da sulama projesi de.

Teşvik paketi yeni pazarda fırsatlar sunacak!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin açıklayacağı teşvik paketi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bölgedeki yeni pazarın bize fırsat oluşturacağını düşünüyorum" dedi.

Zafer Çağlayan teşvik belgesi Haberi

Zafer Çağlayan teşvik belgesi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının 2014 Yılı Bütçesini sunumunda, geçen yıl yüzde 2,2 büyüyen Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 4'e yakın bir büyüme görüleceğini söyledi. Çağlayan, geçen hafta açıklanan sanayi üretim endeksi rakamlarının bunun teyit ettiğini belirtti.


İşsizlik konusunda da dağerlendirmelerde bulunan Çağlayan, küresel ekonomik krizin başlangıcından bu yana Avrupa'da 4,5 milyon insan işini kaybederken, Ocak 2009'dan bugüne Türkiye'deki istihdam artışının 6,2 milyon kişiye ulaştığını bildirdi. İşsizlik oranlarının arzu ettikleri düzeyde olmadığını belirten Çağlayan, "İsteriz ki işsizlik yüzde 5-6 seviyesine düşsün. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.


Büyüme, işsizlik ve üretimdeki olumlu performansın mali disiplinden taviz verilmeden gerçekleştirildiğini ifade eden Çağlayan, 2013 yılı sonunda merkezi yönetim bütçe açığının GSYH'ye oranının yüzde 1,2 olacağını öngördüklerini,...