16 / 05 / 2024

zafer çağlayan ticaret merkezleri

zafer çağlayan ticaret merkezleri

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Türkiye Ticaret Merkezleri'nin kurulacağını söyledi...

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu. 

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çağlayan ve Aysun Çağlayan ortaklığında kuruldu. 

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Ergün Çağlayan ve Mehmet Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Zafer Çağlayan bakanlık görevinden istifa etti!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 'Yakın çalışma arkadaşlarımın ve evladımın da dahil edildiği bu çirkin oyunu bozmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamak için Ekonomi Bakanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım' dedi...

Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'dan operasyon açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakanlar Çağlayan ve Bayraktar' ın açıklamaları şöyle...

Salih Kaan Çağlayan kimdir?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan kimdir? Çağlayan, İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alıyor mu?

zafer çağlayan ticaret merkezleri Haberi

zafer çağlayan ticaret merkezleri


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yaptığı konuşmada yeni uygulamaya koyacakları faaliyetlerle ihracatı arttırmayı planladıklarını söyledi. Çağlayan Türkiye Ticaret Merkezleri'ni kurma aşamasında olduklarını sözlerine...