27 / 07 / 2024

Zafer Çağlayan Yerleşkesi

Zafer Çağlayan Yerleşkesi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Muş'un Malazgirt ilçesinde Alparslan Üniversitesi’ne bağlı kendi adını taşıyan Meslek Yüksek Okulu’nun açılışını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte yaptı..

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne 5 duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne FETÖ ve darbe girişimi davaları sanıklarının yargılanacağı 5 duruşma salonu inşa edilecek.

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ndeki dev salon inşaatında sona gelindi!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi’nde FETÖ’cü hainlerin yargılanması için geçen ağustosta inşaatına başlanan dev salonda son hazırlıklar yapılıyor. İlk dava 28 Şubat’ta...

İzmir Sosyal Yaşam Yerleşkesi ne zaman açılacak?

Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs 2015'te açacağını ilan ettiği Sosyal Yaşam Yerleşkesi'nde iki kez süre uzatımı alındı, son olarak 1 Haziranda bahçe mobilyası ihalesine çıkıldı. Açılış tarihi bilinmiyor.

ÇÜ Balcalı Yerleşkesi'nde doğalgaz kullanımı başlayacak!

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, bu ay Balcalı Yerleşkesi'nde doğalgaz kullanımının başlayacağını açıkladı.

Mersin Ataş Yerleşkesi kentsel sit alanı ilan edildi!

Akdeniz Belediyesi, TOKİ tarafından yıkılmak istenen “ATAŞ Yerleşkesi” ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesini kazanmasının ardından, idare mahkemesine açtığı dava ile yerleşkenin Kentsel Sit Alanı ilan edilmesini sağladı.

Akfen İnşaat, Tekirdağ Sağlık Yerleşkesi'ne en yüksek teklifi verdi!

Akfen Holding bağlı ortaklığı Akfen İnşaat’in Tekirdağ Sağlık Yerleşkesi’nin açık eksiltme ihalesine yaklaşık 67.5 milyon lira ile en iyi teklifi verdiğini duyurdu.

TOKİ 23. Mot. P.A.K.lığı Yerleşkesi danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ 23. Mot. P.A.K.lığı Yerleşkesi inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

İTÜ Tuzla Yerleşkesi'ne yeni bina geliyor! İhalesi 29 Aralık'ta!

İstanbul Teknik Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi Denizcilik Fakültesi çok amaçlı A blok ikmal inşaatı yapım işi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Yeni bina toplam 360 günde tamamlanacak.

Zafer Çağlayan Yerleşkesi Haberi

Zafer Çağlayan Yerleşkesi

Zafer Çağlayan, Mehdi Eker, Nabi Avcı ve 20 kadar iş adamı helikopterle Malazgirt İlçesi’ndeki Jandarma Komutanlığı yakınına indi. Buradan Cuma namazını kılmak üzere merkez Alpaslan Camisi’ne giden Bakanlara vatandaşlar ilgi gösterdi. Namaz sonrası Zafer Çağlayan’ın yaptırdığı Danişment Gazi Mahallesindeki Malazgirt Meslek Yüksekokulu Zafer Çağlayan Yerleşkesi’ne geçildi. MYO’nun açılış töreni folklör ekibinin gösterisi ile başladı. Bakanların önüne giden davulcuya Mehdi Eker ile Zafer Çağlayan 200’er, Nabi Avcı ise 50 lira bahşiş verdi. Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muzaffer Çakar, Vali Vedat Büyükersoy, Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Malazgirt Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, iş adamları, sanayiciler ve vatandaşların da hazır bulunduğu törende Bakan Mehdi Eker Kürtçe ve Türkçe...