14 / 05 / 2024

Zafer Çarşısı açıldı mı

Zafer Çarşısı açıldı mı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılan Zafer Çarşısı, eski günlerine yeniden kavuşuyor.

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Kapalıçarşı dualarla açıldı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında geçici süreyle kapatılan Kapalıçarşı hizmete açıldı.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Zafer Çarşısı açıldı mı Haberi

Zafer Çarşısı açıldı mı


Geçmiş yıllardan beri Ankara’nın en önemli simgelerinden ve bulunmayan kitapların adresi olan “Zafer Çarşısı”, yeni ve modern haliyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kapalı kaldığı dönemde Büyükşehir Belediyesi tarafından depreme dayanıklı hale getirilen Çarşı'da havalandırma, klima, kamera, seslendirme ve yangın sistemleri yenilendi, zeminler mermerle döşenerek dekoratif aydınlatma üniteleri yerleştirildi, Çarşı'nın girişine yürüyen merpen, engelliler için de rampalar ve asansörler monte edildi.

Öte yandan çarşı içinde bulunan ve bir zamanlar Ankara'nın tek ve en büyük sanat galerisi olan 'Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde de gerekli restorasyon çalışmaları sürdürülüyor. Yetkililer çok kısa bir süre içinde yine Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nin Ankaralılara hizmet vermeye başlayacağını bildirdiler. 


-ESNAF, ÇARŞININ YENİ HALİNDEN MEMNUN…

Kitap, kırtasiye, oyuncak, tuhafiye, ayakkabı dükkanları ve fotoğraf stüdyosunun yanı sıra yeni açılan PTT ve simit cafe ile birçok...