27 / 04 / 2024

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...



30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan bekçilik sınav giriş belgeri açıklandı. Bekçi adaylarının heyecanla beklediği, 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Adaylar Bekçilik yazılı sınav giriş belgelerine e-Devlet sitesi aracılığıyla T.C kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek.

e-Devlet üzerinden 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için yazılı sınav giriş yerleri erişime resmen açıldı. Yazılı sınava kısa bir zaman kala sınav giriş belgelerinin erşime açılıp açılmasığını sorgulayan adaylar için MEB üzerinden yapılan açıklama ile sınav giriş yerlerinin erişime açıldığı kaydedildi. Peki, 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş yerleri nasıl, nereden sorgulanır?

BEKÇİLİK 2023/1 SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

Milliyet'te yer alan son dakika gelen bilgilere göre, 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş yerleri az önce erişime açıldı. MEB üzerinden gerçekleşrilen duyuru ile yazılı sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı aktarıldı. Sınav giriş yerlerine bakmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ ERİŞİM LİNKİ

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

2023/1 BEKÇİLİK YAZILI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez teşkilatı tarafından gerçekleştirilecek olan ilk sınavda başarılı olmuş olan adaylar, ihtiyaç duyulan bölgelerde görevlendirilecek.

2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sınav saat 14:00'te uygulanacak. Bekçilik yazılı sınav sonuçları ise 23 Ekim tarihinde bekçi adaylarınnın erişimine açılacak.

BEKÇİLİK 2023/1 SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN SORGULANIR?

2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş yerleri e-Devlet sistemi üzerinden sorgulanıyor. Bekçi adayları TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak bekçilik sınav giriş yerlerini öğrenebilecek.
 

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

İstanbul Havalimanı'nda büyük tehlike: Pistlerde parçalanma riski! 


Geri Dön