28 / 04 / 2024

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.



Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Zemin+asma katlı iş yeri brüt 121 metrekare ne ise 109,97 metrekare alana sahip.

Satışa çıkarılan iş yerinin muhammen bedeli 10 milyon 850 bin TL, geçici teminat bedeli ise 325 bin 500 TL olarak belirlendi.

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

Söz konusu ihale 9 Ekim 2023 tarihinde saat 15.45'te Ünye Belediyesi Başkanlık Makamı Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığından:

MADDE 1- Mülkiyeti Ünye Belediyesine ait aşağıdaki tabloda belirtilen gayrimenkul 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü (artırma) ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır. 


MADDE 2- İhaleye ilişkin şartname ücret karşılığında 09.10.2023 tarihi ve saat 09:00’a kadar satın alınacaktır. İstekliler şartname ve eklerini Belediyemiz Bilgi İşlem Müdürlüğü Emlak İstimlak Şefliğinde bedelsiz olarak görülebilir. Her taşınmaz için ayrı şartname alınacaktır.
MADDE 3- Taşınmazın satış ihalesi Kaledere Mahallesi Belediye Cad. No:3 Ünye/ORDU adresinde bulunan Ünye Belediyesi Başkanlık Makamı Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü(artırma) ile tabloda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
MADDE 4- İstekliler ihaleye katılmak için istenilen belgeleri eksiksiz olarak dosya halinde Kaledere Mahallesi Belediye Cad. No:3 Ünye/ORDU Emlak İstimlak Şefliği ’ne en geç 09.10.2023 Pazartesi günü saat 09:00 kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonraki yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İhale katılmak isteyen istekliler ihaleye katılabilme şartlarına ilişkin bilgi ve belgeleri bir zarf içerisine konulur ve zarfın üzerine isteklinin adı soyadı veya ticaret Unvanı ile açık adresi, başvuru dosyasının hangi işe ait olduğu yazılır. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesi hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonraki yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Postada Meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez. Teklif sahibi Encümende hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif en son ve kesin teklif olarak kabul edilir.
MADDE 5- İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır;
A) GERÇEK KİŞİLERDEN:
1) Noter tasdikli imza beyannamesi (Asıl)(İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği)
2) Nüfus Kayıt Örneği
3) Yerleşim Yeri (İkametgâh) Belgesi (Ayrıca Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri irtibat için telefon numarası, faks numarası ile elektronik posta adresi) (Ek-1)
4) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektubu. (Asıl)
5) Vekâleten katılması halinde (İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış) Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza beyannamesi(Asıl)
6) İhale şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz (Asıl)
7) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait Ünye Belediyesinden herhangi bir muaccel borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
8) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait muaccel sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
9) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait muaccel vergi borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
10) Yasak Fiil veya Davranışlar ve İhale dışı bırakılma koşulları taşımadığına dair, ihale dokümanındaki örneğe uygun olarak düzenlenecek taahhütname,(Ek-2)
11) Yer görme Formu(Ek-3)
12) İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
13) Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.(Ek-4)
B) TÜZEL KİŞİLERDEN
1) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli imza sirküleri (Asıl) ile Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış güncel Ticaret Sicil Tasdiknamesi.
2) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Odadan son yıla ait oda kayıt belgesi (Asıl)
3) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektubu. (Asıl)
4) Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1-2-4-5-7-8-9-10-11-12) maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir.
5) Vekâleten katılması halinde Noter tasdikli vekâletname (Asıl) (İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği) ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
6) İhale şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz (Asıl)
7) Tüzel kişiliğin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,(Ek-1)
8) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait Ünye Belediyesinden herhangi bir muaccel borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
9) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait muaccel sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
10) Mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait muaccel vergi borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge,
11) Yasak Fiil veya Davranışlar ve İhale dışı bırakılma koşulları taşımadığına dair, ihale dokümanındaki örneğe uygun olarak düzenlenecek taahhütname,(Ek-2)
12) Yer görme Formu(Ek-3)
13) Tüzel kişiliklerde ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son  güncel tasdikli örneği.
14) İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
15) Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.(EK-4) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince
ilan olunur,

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş!

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Güncel hurda fiyat listesi belli oldu! 22 Eylül 2023 hurda fiyatları


Geri Dön