18 / 05 / 2024

Zağnos 4. etap yıkımları

Zağnos 4. etap yıkımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 4'cü etap için kamulaştırılan konutlar yıkıma hazırlanıyor. Zağnos'ta 4'cü etap kamulaştırma çalışmaları devam ediyor...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin temeli atıldı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuşma yaptı. Ali Kurt, "Bugün 2+1 dairelerimiz için yaklaşık yüzde üçlük bir indirim daha yaparak, vatandaşlarımıza 120 ay sabit taksitle 0.62 faiz oranı sunuyor

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 4+1 2 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4+1 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 10 bin 710 TL peşinatla!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede toplam 73 adet daire satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Zağnos'ta 10 bin 710 TL peşinatla başlayacak ve daire seçeneklerine göre yükselecek.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Açık satışa sunulan projede aylık 1.014 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos satılık!

TOKİ Trabzon Zağnos satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son!

46 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Daire fiyatları 174 bin 325 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 54 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 54 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 11 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün. Konut fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

Zağnos 4. etap yıkımları Haberi

Zağnos 4. etap yıkımları


Kahramanmaraş Caddesi ile Devlet Sahil Karayolu arasında yapılacak kentsel dönüşüm için yıkılacak 102 binadan 70 bina sahibi ile anlaşma sağlanırken, hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 38 milyon TL ödeme yapıldı. Pazarkapı'da kamulaştırma parasını alan vatandaşlar evlerini boşaltmaya başladı. 


'PİKNİK YAPMA İMKANINA KAVUŞULACAK' 

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi'nin Trabzon'un yeni yaşam alanlarından biri haline geldiğini kaydederek, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha önce Zağrços Vadisi'nde üç etabı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmuştuk. Zağnos'ta 4'cü etap kamulaştırma çalışmaları hızla devam ediyor. Kamulaştırma paralarını alan hak sahipleri binalarını boşaltmaya başladı. Zağnos 4. etapta yıkımlara önümüzdeki günlerde başlayacağız. Zağnos Vadisi. kentimizin vizyon yerlerinden biri oldu. 4.  etap kentsel dönüşümünün bitirilmesi ile birlikte vatandaşlarımız sahilden...