09 / 05 / 2024

Zağnos Vadisi son durum

Zağnos Vadisi son durum

TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 4'cü etap için kamulaştırılan konutlar yıkıma hazırlanıyor. Zağnos Vadisi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuştu...

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi! Paralar tek tek yatırılacak! Hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi... Paralar tek tek yatırılacak... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili son dakika detayları...

En çok nerede deprem oluyor?

Doğal afetler arasında depremler, dünyanın çeşitli bölgelerinde yıkıcı etkileriyle karşımıza çıkıyor. Son araştırmalara göre, depremlerin en yoğun ve tehlikeli olarak yaşandığı bölgeler belirlendi.

EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği EYT düzenlemesi yasa tasarısı olarak Meclis’e geldi. EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Aile Bakanlığı`ndan müjde! Hesaplarınıza 4.337 TL yatmış olabilir! Son dakika! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`ndan müjde geldi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 4.337 TL hesaplarınıza yatmış olabilir! Son dakika! Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 zamları açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı ne kadar olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın...

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet, bakıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşların ev ortamında bulunan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu kişilere ve ailelerine her ay ödeme yapıyor. Bu aylık ödeme yaklaşık olarak 3 bin 336 TL. Peki Ağustos ayı evde bakım maaşları yattı mı?

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

Zağnos Vadisi son durum Haberi

Zağnos Vadisi son durum

Bir zamanlar gecekonduların yer aldığı Trabzon’daki Zağnos Vadisi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuştu.


TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 4'cü etap için kamulaştırılan konutlar yıkıma hazırlanıyor. Kahramanmaraş Caddesi ile Devlet Sahil Karayolu arasında yapılacak kentsel dönüşüm için yıkılacak 102 binadan 70 bina sahibi ile anlaşma sağlanırken, hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 38 milyon TL ödeme yapıldı. Pazarkapı'da kamulaştırma parasını alan vatandaşlar evlerini boşaltmaya başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi'nin Trabzon'un yeni yaşam alanlarından biri haline geldiğini kaydederek, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha önce Zağnos Vadisi'nde üç etabı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmuştuk. Zağnos'ta 4'cü etap kamulaştırma çalışmaları hızla devam ediyor. Kamulaştırma paralarını alan hak sahipleri...