17 / 05 / 2024

Zahir Kandaşoglu

Zahir Kandaşoglu

Akdamar Adası'ndaki tarihi Ermeni ayini için hummalı bir çalışma içine giren Van, ayinin ardından tarihi bir yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Zahir İnşaat Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zahir İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  650 bin TL  sermaye bedeli ile Sevda  Demiral tarafından kuruldu.

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Kıranlıoglu tarafından kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

Akva Otelcilik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akva Otelcilik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir ve Zahir Cahan tarafından kuruldu. 

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Kaltan, Kadir Güven, Rayet Kaltan ve Zahir Güven ortaklığında kuruldu. 

Cahan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cahan Yapı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahir Canan tarafından kuruldu. 

RKN İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RKN İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 28 Kasım 2017'de Zahir Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu. 

RKN İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RKN İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Zahir Mete tarafından kuruldu. 

Dakkak Oglu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dakkak Oglu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maher Aldakkak tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eyüp Zahir Kafe açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sosyal projelerinden biri olan Zahir Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde törenle hizmete açıldı.

Aşçıoğlu İnşaat 2017 yılında 415 milyon TL ciro hedefliyor!

Ascıoglu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yasar Aşçıoglu "Böylelikle Ataköy'de toplam 1100 üniteye ulaşmış olacağız. Bu proje için en az 150 kişilik istihdam sağlayacağız. 2017 yılında tamamlanacak projelerimiz İle birlikte 415 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi

İşte Türkiye'nin en zengin 100 ailesi!

Ekonomist Dergisi bu haftaki sayısında "En Zengin 100 Araştırması" yaptı. Bu yıl 13'üncü kez yapılan araştırmada, listeye yeni eklenen de vardı, çıkanda... İşte o araştırma sonucu...

Zahir Kandaşoglu Haberi

Zahir Kandaşoglu

19 Eylülde Akdamar adasında gerçekleştirilecek ayin, tarihi yatırımlara da vesile olacak. Ayin için gelecek grup arasında yer alan yatırımcılar turizmden yedek parça üretimine, hatta havayolu şirketine kadar çeşitli yatırım olanaklarını araştıracak. Van'a, 19 Eylül'deki 'büyük ayin'le birlikte, 100 milyonlarca dolarlık yatırım geliyor.
19 Eylül günü tüm dünyanın gözlerini çevireceği Akdamar Adası'ndaki tarihi Ermeni ayini için hummalı bir çalışma içine giren Van, ayinin ardından tarihi bir yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

DÜNYA'ya konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoglu, ayin için gelecek grubun içinde ikisi turizmci, biri sanayici olmak üzere 3 büyük yatırımcı bulunduğunu söyledi.

Ayinin ardından Ermeni ve Türklerden oluşacak 4 ortaklı bir havayolu şirketi projesini hayata geçirmek için çalışmaların başlayacağını kaydeden Kandaşoglu, proje kapsamında ABD finansmanlı şirketin ilk...