29 / 04 / 2024

Zater Milli kimdir

Zater Milli kimdir

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen İMSİAD Üyesi Zafer Milli, öğrencilere tecrübelerini anlattı. Milli, "İnşaat sektörü denilince akla yalnızca konut gelmemeli'' dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Muammer Türker kimdir?

Eski görevi Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği olan Muammer Türker, Antalya Valiliğine atandı. Peki yeni Antalya Valisi Muammer Türker kimdir? İşte Antalya Valisi Muammer Türker...

Ahmet Hacıoğlu kimdir?

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu kimdir? Ahmet Hacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte 2011- 2013 tarihlerinde Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü görevini yapan Ahmet Hacıoğlu..

Cem İlhan kimdir?

Mimar Cem İlhan, Milli Reasürans binasını tasarlayan mimarlar Şandor Hadi ve Sevinç Hadi'nin mimar kızı Tülin Hadi ile 1994 yılında ortak oldu. Cem İlhan, ofisi TeCe Mimarlık'ı 1992'de açtı. Peki Cem İlhan kimdir? İşte biyografisi...

Tülin Hadi kimdir?

Mimar Tülin Hadi, Milli Reasürans Kompleksi'nin mimarları Sevinç Hadi ve Şandor Hadi'nin kızıdır. Tülin Hadi, öğrenciliğinde Milli Reasürans projesinde yer aldı; 1992'de Cem İlhan ile TeCe Mimarlık firmasını kurdu... Peki Tülin Hadi kimdir?

Sevinç Hadi kimdir?

Mimar Sevinç Hadi, Milli Reasürans binasını mimar eşi Şandor Hadi ile birlikte tasarlayan mimardır. Sevinç Hadi, kızı Tülin Hadi ve Cem İlhan tarafından kurulan TeCe Mimarlık'ın Onursal Başkanı'dır. Peki Sevinç Hadi kimdir? İşte biyografisi...

Şandor Hadi kimdir?

Mimar Şandor Hadi, mimar eşi Sevinç Hadi ile birlikte İstanbul Teşvikiye'deki Milli Reasürans kompleksini tasarladı. Şandor Hadi, ünlü mimar Turgut Cansever ile de çalışmıştır. Peki Şandor Hadi kimdir? İşte biyografisi...

Abdullah Kaya kimdir?

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüz ölçümlerinin web site üzerinden veritabanı sorgulaması ile anlık olarak verildiğini belirten Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya kimdir?

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Muammer Niksarlı kimdir?

Halen Türkiye Milli Kooperatifler Birliği ve Kent-Koop Genel Başkanlığı görevlerini sürdüren Muammer Niksarlı kimdir? Muammer Niksarlı ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği ve Kent-Koop Genel Başkanı?

Zater Milli kimdir Haberi

Zater Milli kimdir

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen İMSİAD Üyesi Zafer Milli, öğrencilere tecrübelerini anlattı. İnşaat sektörünün ülkemizde daha uzun yıllar revaçta kalacağını söyleyen Milli, "İnşaat sektörü denilince akla yalnızca konut gelmemeli. Barajlar, yollar, havaalanları, santraller vs. bunların tamamı inşaat sektöründe yer alan önemli branşlardır. Dolayısıyla yarın sizler çalışmanız ile kendinizi tüm bu alanlarda ispatlayacaksınız. Gücü ya da bilgisi olan insan daima en öndedir bunu da unutmayınız" dedi. Su yalıtım membranları üretim işine başladığında gerekli olan makine için İtalyanların kendisinden 3 milyon Euro istediğini söyleyen Milli, bu miktarda bir parayı ödeyemeyeceği için makineyi yerli olarak kendisinin ürettiğinin altını çizdi. Azmin ve planlamanın önemini vurgulayan Milli "Kendini iyi yetiştiren bir birey hangi meslekte olursa olsun ihtiyacı olan...