05 / 05 / 2024

Zehnder Charleston aynalı radyatör

Zehnder Charleston aynalı radyatör

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in 3 milyondan fazla uygulama seçeneğiyle sunulan Charleston modeli, aynalı versiyonuyla yaşam alanlarına hem şıklık hem de fonksiyonellik katıyor.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Aşırı konut harcamaları, önce mutluluk sonra felaket getiriyor!

Dünya Gazetesi'nden Ömer Faruk Çolak bugünkü yazısında Barry Eichengreen’in “Aynalı Salon” adlı kitabın konut harcamaları ve kriz ilişkisi üzerine yazılan bölümlerini konu aldı. İşte o yazı...

Zehnder Fina radyatör ile banyolar 'en'leniyor!

Granichen, İsviçre Zehnder tesislerinde üretilen Fina radyatör, bir tasarımın elde edebileceği en yüksek ödül olan, “En İyinin İyisi” Red Dot ödülüne sahip.

Zehnder Vitalo Radyatör ile gökkuşağının renklerini banyonuzda!

Zehnder Vitalo Radyatör ile minimalist bir dokunuş yapın ve gökkuşağının renklerini banyonuza taşıyın!

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak

Zehnder’den Charleston aynalı radyatör!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in 3 milyondan fazla uygulama seçeneğiyle sunulan Charleston modeli, aynalı versiyonuyla yaşam alanlarına hem şıklık hem de fonksiyonellik katıyor.

Zehnder Charleston aynalı radyatör Haberi

Zehnder Charleston aynalı radyatör

Üretiminde lazer teknolojisi kullanılan ve sınırsız boyutsal özgürlük vadeden ve Zehnder Charleston radyatör, 700 farklı renk ve yüzey seçeneğinin yanında aynalı modeliyle de fark yaratıyor.


Yaşam alanında yenilikçi ve fonksiyonel tasarımlar arayanların tercihi olan Zehnder Charleston’un aynalı modeline, isteğe bağlı olarak bir raf da monte edilebiliyor.


Klasik ve şık tasarımıyla her ortama uyum sağlayan Zehnder Charleston, aynasıyla mekanlara derinlik katıyor ve işlevsellik taşıyor.


Yüksek ısıtma kapasitesi ile eski veya yüksek binalarda da mükemmel sonuç veren Zehnder Charleston’un aynalı modeli, pratik temizlik sağlayan özel tasarımlı koyun yünü fırçası ile birlikte sunuluyor. ettirmektedir. Günümüzde Zehnder Group 3000’den fazla çalışanı, 15’e yakın üretim tesisi ile 30’dan fazla ülkede faaliyet...