06 / 07 / 2024

Zehra Aslı Cengizer

Zehra Aslı Cengizer

Proje 8 Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Aslı Cengizer tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi' nde kuruldu.

Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu! İş göremezlik ödeneği verilecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: "Kovid-19 riski sebebiyle izolasyonda olan çalışanlar hastaneye gitmelerine gerek kalmaksızın iş göremezlik ödeneği alacak" dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Vakıflara 186 milyon lira aktardık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1003 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na periyodik pay olarak 186.8 milyon lira kaynak aktardıklarını kaydetti.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akyol ve Ali Akyol ortaklığında kuruldu.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 11 milyar TL ikramiye ödedik!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 11 milyar lira bayram ikramiyesi ödendiğini bildirdi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu işçilerinin 13 günlük ilave tediyelerinin bugün hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Başak Keskin, Akın Pervaz ve Ürün İlgin ortaklığında kuruldu.

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Zehra Aslı Cengizer Haberi

Zehra Aslı Cengizer

Proje 8 Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Aslı Cengizer tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.


Proje 8 Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Mimarlık, yapı, inşaat ve dekorasyon konuları ile ilgili olarak; a. Her türlü mimari proje ve restorasyon projeleri, restitüsyon projeleri yapabilir, yaptırabilir. b. Her türlü mimarlık hizmetleri verebilir, şehir ve imar planları hazırlayabilir, uygulamalarını yapabilir. c. Her türlü mühendislik hizmetleri verebilir, proje ve uygulamalarını yapabilir. d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapabilir, satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...