22 / 07 / 2024

Zehra Özlem Büyükçelen

Zehra Özlem Büyükçelen

Zenyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Özlem Büyükçelen tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Çıkmazı Sokak Sadıkoğlu Plaza'da kuruldu.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın,Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun meclis toplantısında ki demokrasiye yakışmayan davranışlarını sert bir şekilde eleştirdi.

Zenyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Özlem Büyükçelen tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Çıkmazı Sokak Sadıkoğlu Plaza'da kuruldu.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Kocaeli'ye inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi el değmemiş doğasıyla kendine hayran bırakan doğal bir yaşam parkı yapıyor, Doğal park, evcil ve vahşi hayvanlar, gezinti ve gözlem alanları ile pek çok uygulamayı içerisinde barındıracak.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri'nin takası için Başkan Çerçioğlu'na yetki verildi. İlk toplantı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Büyükçelen İnşaat Acıbadem projesinin inşaatına yakında başlayacak!

Büyükçelen İnşaat Acıbadem projesinde hafriyat çalışmaları yapıldı. Projenin etrafı çevrildi. İnşaat çalışmalarına başlanacak olan proje kapsamında 2 blok ve bu bloklarda 22 daire yer alıyor

Önümüzdeki 10 yılda İstanbul'da kapalıçarşı büyük önem kazanacak!

Tasarımcı Özlem Tuna, önümüzdeki 10 yıl içerisinde İstanbul'da kapalıçarşı ve hanların büyük önem kazanacağını söyledi...

Büyükçelen İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçelen İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çağatay Büyükçelen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Zehra Özlem Büyükçelen Haberi

Zehra Özlem Büyükçelen

Zenyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Özlem Büyükçelen tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Çıkmazı Sokak Sadıkoğlu Plaza'da kuruldu. 


Zenyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...