19 / 05 / 2024

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohamed Wasaf Al Sebaı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Na Nessa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Nessa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Etke tarafından kuruldu.

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Bulut tarafından kuruldu.

Menkulhane Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menkulhane Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seluk Ergünaç, Furkan Yanılmaz ve Sabit Bozahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına müze mi yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına yapılmak istenen müze inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına neden müze yapılmak istendiğini sordu..

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohamed Wasaf Al Sebaı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Azm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ibrahim Kamal Hosny Soubıh, Zeıad A mostafa Altabey, Mamdouh M. Helmy Mostofa Mostafa, Mohamed M. E. Basala ve Ashraf Mohammed Nada ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anas Fatına İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Fatına İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anas Fatına tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı' nda kuruldu.

Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa’ da 1840'ta doğan Vatan Şairi 'Vatan Yahut Silistre' nin yazarı Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor...

Kartürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kartal tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Haziran'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fil Yokuşu Sokak'ta kuruldu.

Tav Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:63/1'de kuruldu.

OKS Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

OKS Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sezgin Benze Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Group İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Group İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erdem tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu.

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed Wasaf Al Sebaı tarafından kuruldu. 


Zeına Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Ikamet ve ticari amaçlı konut, fabrika ve diger insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Her türlü yapı malzemesinin imalatı ve ticaretini yapmak. Her türlü mimari proje çizimini ve taahhüdü yapmak. Gayrimenkul alım satımı, kiralanması islerini yapmak. Kat karsılıgı mesken ve is yerleri insaatları yapmak, bu mesken ve is yerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat tesisat elektrik vehafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, Yurt içi ve yurt dısında her türlü yol stabilize çalısmaları,beton, yol,...