27 / 04 / 2024

Zekai İren kocaeli riskli bina

Zekai İren kocaeli riskli bina

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip etti. Çalıştayda konuşan KYMD Başkanı Zekai İren, "Kentimizde 3760 adet mezar bina var” dedi.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 496 konutluk yeni proje!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde yapacak.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli'de 17 Ağustos Depremi'nde hasar gören binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasarlı metruk halde olan 193 binanın yıkım çalışmalarına başladı. 

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zekai İren kocaeli riskli bina Haberi

Zekai İren kocaeli riskli bina

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip etti. Çalıştayda konuşan KYMD Başkanı Zekai İren, "Kentimizde 3760 adet mezar bina var” dedi.


Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Kocaeli Ticaret Odası 2 No’lu Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştay Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı’nı masaya yatırdı. KYMD İnşaat Komisyonu, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Mimarlar Odası, Şehir Planlamacılar Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, KOTO, Körfez Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yetkililerin katıldığı toplantıda Riskli yapılar, Riskli yapıların tespiti, Riskli yapıların yıkılması, kentsel dönüşüm, yeni imar planları gibi konular hakkında uzmanların görüşlerinden faydalanıldı.

KENTİN PROBLEMİ HEPİMİZİN PROBLEMİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KYMD Başkanı Zekai İren, “Biliyorsunuz çok kısa zaman önce...