16 / 05 / 2024

Zekeriyaköy Devlet Ormanı kamusallaştırılması

Zekeriyaköy Devlet Ormanı kamusallaştırılması

Genel Müdürlüğü'nün, üzerinde "Köy" projesinin inşa edildiği Zekeriyaköy Devlet Ormanı hakkında 2011 yılında "Yüzde 62'si ormanlık alan" raporu hazırladığı ortaya çıktı.

Zekeriyaköy Devlet Ormanı'nın kamulaştırılmasıyla ilgili son durum!

Genel Müdürlüğü'nün, üzerinde "Köy" projesinin inşa edildiği Zekeriyaköy Devlet Ormanı hakkında 2011 yılında "Yüzde 62'si ormanlık alan" raporu hazırladığı ortaya çıktı.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

Zekeriyaköy Orman Ada'da dolar kuru 2.19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti..

Orman Ada Zekeriyaköy'de sabit dolar imkanı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın İstanbul Zekeriyaköy'de tamamladığı Ormanada projesindeki çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar dolar kurunu 1.99 TL'ye sabitledi..

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy Kuveyt'te tanıtılacak!

Ortadoğu Grup'un İstanbuL'da hayata geçirdiği projeleri olan Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleri Kuveyt’te tanıtılcak. 4-6 Aralık ’taki organizasyona yabancı yatırımcıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Sharman Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV! 650 bin liraya!

Sharman Zekeriyaköy projesi TES Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edildi, iskan izinleri alındı ve oturum başladı.Orman ve vadi manzaralı projede, iki etapta toplam 42 villa inşa edildi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

Verimsiz devlet ormanı nedir?

Verimsiz devlet ormanı ile ilgili esaslara, 6831 sayılı Orman Kanununun 31, 32 ve 33. maddelerinin uygulanmasına dair yönetmelik kapsamında yer veriliyor. Peki, verimsiz devlet ormanı nedir? Verimsiz devlet ormanı özellikleri nelerdir?

Verimli devlet ormanı nedir?

Verimli devlet ormanı ile ilgili esaslara, 6831 sayılı Orman Kanununun 31, 32 ve 33. maddelerinin uygulanmasına dair yönetmelik kapsamında yer veriliyor. Peki, verimli devlet ormanı nedir? Verimli devlet ormanı özellikleri nelerdir?

Bursa Şehir Hastanesi arsası devlet ormanına mı yapılıyor?

Cihangir Dönmez, Bursa Doğanköy'de yapımı planlanan 1388 yataklı Bursa Şehir Hastanesi arsasının devlet ormanı değil, bitişikte yer alan özel ormanın bir parçası olduğu ortaya çıktığını belirtti.

Zekeriyaköy Ormanada Projesi! Konutlar hemen teslim!

Zekeriyaköy Ormanada Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Orman Ada projesindeki daire tiplerinin alanları 150 metrekare ve de 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor

İnanlar Terrace Doğa Zekeriyaköy'de 1 milyon 190 bin TL'ye villa!

İnanlar’ın yeni Doğa projesi Terrace Doğa, Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, sıcak ve hayalleri süsleyen bir yaşam hediye ediyor. Yeni umutlar, yeni kararlar, yeni bir sayfa… İnanlar, 2013’e yeni yaşam stilinizi seçmeniz için bir fırsat sunuyor: Terrace Doğa

Zekeriyaköy Sharman Villaları'nda 575 bin TL'ye 3+1 dubleks!

Tes Gayrimenkul imzası taşıyan Sharman Zekeriyaköy'de 3+1 bahçe dubleksleri 575 bin TL'den satılıyor. Projede son 2 adet 3+1 bahçe dubleksinin satışına devam ediliyor...

Zekeriyaköy Devlet Ormanı kamusallaştırılması Haberi

Zekeriyaköy Devlet Ormanı kamusallaştırılması

Genel Müdürlüğü'nün, üzerinde "Köy" projesinin inşa edildiği Zekeriyaköy Devlet Ormanı hakkında 2011 yılında "Yüzde 62'si ormanlık alan" raporu hazırladığı ortaya çıktı. Danıştay'da görülen dava için hazırlanan bilirkişi raporunda, Orman Genel Müdürlüğü'nün 34 parsellik araziyi TOKİ'ye devretmek zorunda bırakıldığı anlatıldı. Aydınlık'ın 12 Şubat 2016 tarihli "Orman içi AVM" haberine Orman Genel Müdürlüğümden yanıt gelmişti. Açıklamada Zekeriyaköy'deki "Köy" projesinin ormana inşa edilmediği, imar planlarının "Orman sayılmayan" alanı kapsadığı iddia edilmişti. Oysa Orman Genel Müdürlüğü 2011 'de "Zekeriyaköy Devlet Ormanı'nın" kendilerine iade edilmesini istemişti. Zekeriyaköy Devlet Ormanı'nı yapılaşmaya açan imar planına karşı açılan ilk dava için hazırlanan bilirkişi raporunda, Orman Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı raporlar da yer aldı. Bilirkişi Prof. Dr. Doğan Kantarcı tarafından yazılan "Zekeriyaköy Devlet Ormanı hakkında bilgi notu" adlı bölümde...