05 / 05 / 2024

Zekeriyaköy Köyde ne kadar satış yapıldı

Zekeriyaköy Köyde ne kadar satış yapıldı

KÖY, 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiği 13,8 milyon TL’lik ciroyu bu yıl aynı dönemde 40,6milyon TL’ye çıkarttı.

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK destek bursuna zam geldi mi 2023? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK bursu gündemde yer alan konulardan biridir. YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK bursu ne kadar oldu? İşte YÖK bursuna dair detaylar!

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

2023 yılında ekonomi bekleyen en büyük tehlike ne?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, IMF'nin açıkladığı rapor doğrultusunda küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Eğilmez'e göre 2023'te Türkiye'ye bekleyen en büyük tehlike...

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

2022'de kripto paraları bekleyen büyük tehdit ne?

Laykon Bilişim, 2022 senesinde kripto paraları bekleyen büyük tehditleri açıkladı. Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, bu tehditlere yönelik alınacak önlemleri açıkladı. 

İzmir'de büyük deprem bekleniyor mu?

Jeofizik yüksek Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir'de büyük depremin ne zaman olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İstanbul depremiyle ilgili de tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde  (Köy Zekeriyaköy) kısmi geçici yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bursa büyük depreme ne kadar hazır?

Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Alp Kaya, Bursa’nın yaşanacak olası bir büyük bir depreme hazır olmadığını aktardı.

Zekeriyaköy Köyde ne kadar satış yapıldı Haberi

Zekeriyaköy Köyde ne kadar satış yapıldı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve de Kuzey Marmara Otoyolu’nun faaliyete geçmesi, Zekeriyaköy’deki gayrimenkul projelerine ilgiyi artırdı.


Emlak Konut güvencesiyle Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY de bu ilgiden fazlasıyla etkilenen projeler arasında yer aldı. 


KÖY, 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiği 13,8 milyon TL’lik ciroyu bu yıl aynı dönemde 40,6 milyon TL’ye çıkarttı. 


Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman,  ciro artışındaki nedeni açıklarken  “Yavuz Sultan Selim Köprüsü kadar, bizim bankalarla yaptığımız özel anlaşmalar ile ortaya çıkarttığımız  “kazan kazan” formülü de gayrimenkul sektörü açısından durgun olan Ağustos ayını çok verimli geçirmemizi sağladı” dedi.

Kahraman, satışta uyguladıkları “kazan kazan” formülünü şöyle anlattı: “Öyle bir “kazan-kazan” formülü oluşturduk ki, yıllık enflasyonun %5 altında finansman oranlarıyla konut satışı mümkün hale geldi.  Bu formülle, hem alıcı, hem banka hem de firma...